Wandeling door Oud Scheveningen

Onder leiding van een gids die vaak oud-schipper of oud-visser zijn, kunnen wandelingen worden gemaakt door het oude vissersdorp Scheveningen.
De gids verteld in een ruim anderhalf uur durende rondleiding, leuke en interessante wetenwaardigheden over de omgeving gebouwen in het oude dorp.

Alleen voor groepen:  tot maximaal 10 personen.
Prijs: € 30,- per groep.

Twee unieke stadswandelingen door oud Scheveningen

Muzee Scheveningen en Stichting Centrum Scheveningen-dorp hebben gezamenlijk twee unieke wandelingen samengesteld waarbij de nadruk ligt op een bezoek aan Scheveningen-dorp.

De eerste wandeling met de naam ’Een Scheveningse dorpswandeling’ voert langs een dertigtal bijzondere en cultuurhistorisch waardevolle lokaties. Hoewel het beginpunt in het boekje de begraafplaats Ter Navolging is, kan de wandeling op elk punt in de route worden begonnen. In een rustig tempo duurt de wandeling ongeveer anderhalf uur.

De tweede wandeling ’In de ban van de Tijdgeest’ is een wandeling speciaal voor kinderen.
Kapitein Lieke wordt gevangen gehouden door de Tijdgeest op Scheveningen. De Tijdgeest zei dat hij Kapitein Lieke vrij zou laten als zij alle vragen over Scheveningen kan beantwoorden. Help Kapitein Lieke met deze opdracht!

’Een Scheveningse dorpswandeling’ is verkrijgbaar bij Muzee Scheveningen, het VVV kantoor en diverse boekwinkels.