Close icon

Bezoekersvoorwaarden

In Muzee Scheveningen is iedereen welkom: ook voor mindervaliden zijn we uitstekend bereikbaar. Wel vragen we alle bezoekers rekening te houden met een aantal voorwaarden. Muzee houdt zich uiteraard de laatste maatregelen en voorschriften vanuit de overheid met betrekking tot Covid-19. Neem ze even door voordat je de deur uit gaat!

In Muzee Scheveningen gelden de volgende regels:
Je dient in het bezit te zijn van een geldig entreebewijs. Kunstwerken mogen niet worden aangeraakt. Om anderen niet te hinderen verzoeken wij je geen geluidsoverlast te veroorzaken.In het museum is roken verboden.

Geldig entreebewijs
Wij verwelkomen je graag op het tijdstip dat op uw ticket vermeld staat. Je hebt dan een kwartier de tijd om het museum te betreden. Aan uw bezoek zit geen vaste eindtijd verbonden.

Kortingspas
Als je een ticket geboekt hebt in combinatie met een kortingspas (donateurspas, museumjaarkaart of ooievaarspas), vergeet dan bij het bezoek deze pas niet mee te nemen en te tonen aan de balie. Zonder geldige kortingspas kunnen we je helaas geen toegang verschaffen.

Aansprakelijkheid
Muzee Scheveningen aanvaardt generlei aansprakelijkheid voor schade welke niet te wijten is aan haar schuld, aan lijf en/of goed, op welke wijze of in welk opzicht ook, aan bezoekers in het gebouw van Muzee Scheveningen, het museumterrein en de attributen daarop overkomen. Door het betreden van het gebouw en het museumterrein doet men uitdrukkelijk afstand van het recht op schadevergoeding als vorenbedoeld.

Fotograferen
Fotograferen mag, maar het is verboden om de flitser te gebruiken. Kunstwerken mogen niet worden aangeraakt. Veroorzaak geen geluidsoverlast.

Covid-19
Ondanks deze bijzondere tijden is iedereen natuurlijk nog steeds van harte welkom in Muzee Scheveningen. Samen zorgen we voor een veilige omgeving en genieten we van inspirerende tentoonstellingen, voorstellingen en activiteiten. Houd 1,5 meter afstand.

Door de afstandsmaatregelen is de capaciteit van onze garderobe erg klein. We willen je dan ook vragen geen grote tassen mee te nemen naar het museum en zo mogelijk geen gebruik te maken van de garderobe.

Er zijn slechts twee toiletten geopend gedurende uw bezoek. Maak zo min mogelijk gebruik te maken van het toilet in het museum en bezoek vlak voor je weggaat nog even het thuistoilet.

Huisgenoten mogen samen het museum bezoeken. Volg de vaste looproute, aangegeven met pijlen. Onze medewerkers geven aanwijzingen waar nodig, volg deze op. Op diverse plekken staat desinfecterende handgel. Blijf thuis bij gezondheidsklachten, medewerkers van Muzee mogen bezoek weigeren bij klachten.

Wij hopen op jullie begrip en mocht je meer willen lezen over ons protocol, klik dan hier.

 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Muzee nieuwsbrief.