Close icon

Activiteiten

Young Art @ Sea

Bij het Young Art @ Sea Festival worden zes jongeren tussen 16 en 27 jaar op weg geholpen om hun […]

Wij zijn op zoek naar creatieve jongeren! Ben jij één van onze nieuwe talenten?

Bij het Young Art @ Sea Festival worden zes jongeren tussen 16 en 27 jaar op weg geholpen om hun talent verder te ontwikkelen. Doe je aan muziek, dans, beeldende kunst, fashion, film, spoken word of theater, je kan het zo gek niet bedenken… Dan is het Young Art @ Sea Festival wat voor jou!

Het festival wordt gepresenteerd door singer-songwriter Teddy Macrander, onder andere bekend van The Voice en Art Rocks. Teddy is een geboren en getogen Scheveningse en is met haar heldere stem en eigenzinnige folksongs een opvallend artiest in Den Haag.

Madelène Donkerwolke is conservator van Muzee Scheveningen, de initiatiefnemer van dit project. Madelène gaat samen met de zes deelnemers tijdens de inspiratiesessie op 7 oktober 2023 langs de collectie en alle schatten die verborgen liggen in Muzee. De opdracht luidt dan ook: Maak jouw eigen artistieke creatie geïnspireerd op een kunstwerk uit Muzee Scheveningen.

Op 4 november krijgen de deelnemers ook nog een coaching sessie door een professional uit hun eigen gekozen discipline!

Als afsluiter vindt op 15 december 2023 het Young Art @ Sea Festival plaats in Muzee. Hier tonen de deelnemers hun creatie aan het grote publiek! Is dit helemaal wat voor jou? Meld je dan snel via onderstaand formulier. Wie weet ben jij straks één van onze zes talenten!

De deadline voor inschrijven is helaas gesloten.

vrijdag 15 december 2023

Koop je ticket
11:00
Locatie

Muzee Scheveningen
Neptunusstraat 90-92
2586 GT Den Haag
muzeescheveningen.nl

Organisator

Muzee Scheveningen

In zee met Muzee

Koop je ticket nu

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Muzee nieuwsbrief.