Close icon

Eerste editie Young Art @ Sea Festival in Muzee Scheveningen

11 december 2023

Op 15 december komen zes opkomende talenten van het Young Art @ Sea Festival samen in Muzee om hun kunstwerken te presenteren aan het publiek. Onder de deskundige begeleiding van conservator Madelène Donkerwolke hebben deze veelbelovende artiesten zich laten inspireren door de rijke verhalen, collectie en verborgen schatten van Muzee. 

De deelnemers kregen de uitdagende opdracht om een eigen artistieke creatie te ontwikkelen, voortkomend uit hun interactie met de diverse collectie van Muzee. Gedurende het creatieve proces ontvingen zij een individuele coaching sessie van een professional in hun gekozen discipline. Hierbij hadden ze de vrijheid om aan te geven welke aspecten van hun kunst ze verder willen ontwikkelen. 

Het festival, gepresenteerd door de getalenteerde singer-songwriter Teddy Macrander, bekend van onder andere Art Rocks, belooft een bijzondere avond te worden. Teddy, een geboren en getogen Scheveningse, staat bekend om haar heldere stem en eigenzinnige folksongs, een opvallende artiest in Den Haag.  

Iedereen is van harte uitgenodigd om deze avond bij te wonen in Muzee van 19.00 tot 21.30 uur. De toegangsprijs bedraagt €5, inclusief één drankje. Om zeker te zijn van een plek, wordt aangeraden te reserveren via deze link.

Het Young Art @ Sea Festival belooft een inspirerende avond te worden, waar jonge talenten en gevestigde artiesten samenkomen om de prachtige resultaten van hun creatieve reis te delen. Mis deze unieke ervaring niet! 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Muzee nieuwsbrief.