Close icon

“Mijn Duindorp”, een unieke fototentoonstelling door jonge Duindorpers in Muzee Scheveningen

18 december 2023

In een bijzonder project, tot stand gebracht in samenwerking met Kinderwerk Duindorp, zullen de inspirerende foto’s van twaalf getalenteerde kinderen tussen de 7 en 11 jaar oud uit Duindorp tentoongesteld worden in Muzee Scheveningen van 28 januari tot en met 4 mei 2024.

Onder begeleiding van de professionele fotografen Jeffrey Grouwstra en Roos Koole van Kijklab zijn de kinderen de wijk in gegaan om te fotograferen wat zij bijzonder, belangrijk of mooi vinden. De kinderen mogen zelf de foto’s onthullen op zondag 28 januari tijdens een nieuwjaarsbijeenkomst in Muzee.

De fotoclub is een initiatief van Welzijn Scheveningen. De expositie ‘Mijn Duindorp’ is een samenwerking van Muzee Scheveningen met Welzijn Scheveningen, de gemeente Den Haag, Glodi Mbwete, Symphony 2030 en het Residentie Orkest voor kinderen in Duindorp.

Iedereen is uitgenodigd om deze boeiende expositie te bezoeken en het talent van deze jonge Duindorpers te bewonderen. Tickets zijn verkrijgbaar via www.muzee.nl.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Muzee nieuwsbrief.