Close icon

Verhuur

Beleef jouw (privé of bedrijfs-) evenement tussen de prachtige schilderijen van oud-Scheveningen; wat is er mooier dan dat? Ben je op zoek naar ruimte voor een evenement, een verjaardag, een huwelijksfeest of een zakelijke bijeenkomst? Een kerst- of nieuwjaarsborrel in een bijzondere omgeving? Muzee Scheveningen is multi-inzetbaar als het gaat om een unieke locatie voor je evenement. De Scheveningenzaal, Museumcafe De Halve Vleet en onze diverse binnen- en buitenruimtes zijn geschikt voor tal van activiteiten.

Uiteraard zijn alle faciliteiten aanwezig, zoals tafels en stoelen, een professionele geluidsinstallatie, een beamer en uitstekende wifi. Ook kunnen wij je helpen met het boeken van eventuele dagvoorzitters, lezingen of artiesten op maat.

Heb je speciale wensen? Wij zijn heel flexibel en gewend om snel te schakelen. Stuur een e-mail naar [email protected] of vul het aanvraag formulier in.

Offerte aanvragen

Trouwen bij Muzee
Muzee Scheveningen is niet alleen een museum, maar ook een sfeervolle trouwlocatie. Wat is er nu leuker dan een huwelijksfeest in échte Scheveningse sfeer, tussen de schilderijen in de Scheveningenzaal, genietend van Scheveningse lekkernijen in Museumcafé de Halve Vleet of op het zonnige terras op de binnenplaats? Team Muzee bezorgt je een feest om nooit te vergeten.

Tarieven

Zaalhuur Scheveningenzaal e.a. + museumcafé: €220,- per uur incl. 21% btw.
Zaalhuur museumcafé + stijlkamers: €120,- per uur incl. 21%

Tijden
Maandag t/m dinsdag 09.00-23.00 uur
Woensdag t/m zondag 17.00-23.00 uur

arrow
arrow

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Muzee nieuwsbrief.