Close icon

Mijn Duindorp

28 januari 2024 – 4 mei 2024

Door de ogen van jonge Duindorpers

Van 28 januari t/m 4 mei zijn de foto’s van twaalf kinderen, tussen 7 en 11 jaar, uit Duindorp te zien in Muzee Scheveningen.

In dit bijzondere project in samenwerking met Kinderwerk Duindorp zijn de kinderen uit Duindorp onder begeleiding van professionele fotografen Jeffrey Grouwstra en Roos Koole van Kijklab de wijk in gegaan om te fotograferen wat zij bijzonder, belangrijk of mooi vinden. De kinderen mogen zelf de foto’s onthullen op zondag 28 januari tijdens een nieuwjaarsbijeenkomst in Muzee.

Tijdens deze bijeenkomst is er een voordracht van drie jonge talenten uit Duindorp, samen met spoken word artiest Glodi Mbwete. Verder zijn er optredens van leerorkest The Residents van de Rosa Basisschool (Transvaal) en het koperkwintet van het Residentie Orkest. Deze artiesten komen uiteindelijk samen voor een spetterende finale.

De fotoclub is een initiatief van Welzijn Scheveningen. De expositie ‘Mijn Duindorp door de ogen van jonge Duindorpers’ is een samenwerking van Muzee Scheveningen met Welzijn Scheveningen, de gemeente Den Haag, Glodi Mbwete, Symphony 2030 en het Residentie Orkest voor kinderen in Duindorp. 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Muzee nieuwsbrief.