Close icon

Steun ons

Muzee Scheveningen heeft een prachtige collectie, zowel op natuurhistorisch als op cultuurhistorisch gebied. Deze collectie breidt zich ieder jaar weer uit, door aankopen en vele schenkingen. Regelmatig verschijnt een publicatie in de ‘Historische Reeks’ waaraan de donateursstichting bijdraagt. Om deze activiteiten mogelijk te maken is de hulp van donateurs onontbeerlijk! Doneer eenmalig, periodiek of als bedrijf aan Stichting Donateurs Muzee Scheveningen.

DONEER EENMALIG HIER

 

Periodiek doneren

Wil je ons steunen voor langere tijd? Dat kan via Periodiek doneren. De minimumbijdrage bedraagt dan € 25,00 per jaar.

Extra voordeel voor donateurs
Iedere donateur heeft recht op een jaar lang vrij toegang tot Muzee Scheveningen voor 2 personen. Daarbij ontvangen donateurs in 2023 een gratis boekje uit de ‘Historische reeks’.

WORD DONATEUR

Word bedrijfsdonateur

Bedrijfsdonateur worden is dankzij de ANBI-status van Muzee Scheveningen extra aantrekkelijk. Bedrijfsdonateur worden kan al vanaf € 175,00 per jaar. Daarvoor leveren wij uiteraard wel een tegenprestatie:

  • Iedere bedrijfsdonateur heeft recht op een jaar lang vrij toegang tot Muzee Scheveningen voor 2 personen.
  • Bedrijfsdonateurs ontvangen in 2023 een gratis boekje uit de ‘Historische reeks’.
  • Aantrekkelijke voorwaarden voor gebruik van ruimten van Muzee Scheveningen ten behoeve van bijvoorbeeld vergaderingen en recepties: neem voor meer informatie contact op met [email protected].

WORD BEDRIJFSDONATEUR

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Muzee nieuwsbrief.