Close icon

Krokus Kabaal is terug!

31 januari 2023

Krokus Kabaal is terug! 

Spring, zing en beweeg in Muzee Scheveningen, want in de voorjaarsvakantie kun je bij ons terecht voor workshops, een spannende zeemonsterzoektocht en hilarische familievoorstellingen voor kinderen tussen de 0-12 jaar. Tijdens deze spetterende week kunnen kinderen van alles zien en doen op de locaties van de Haagse Cultuurankers en natuurlijk bij Muzee! De voorstellingen en activiteiten worden allemaal tegen een laag tarief aangeboden. Het thema van dit jaar is “(wat is) RaaR?”. Markeer zaterdag 25 februari tot en met vrijdag 3 maart 2023 alvast in je agenda.

Het programma
Bekijk hieronder een greep uit het aanbod bij Muzee

Reserveer je kaarten op tijd, want VOL=VOL! Bekijk hier de volledige agenda. 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Muzee nieuwsbrief.