ZomerZout Festival 2020


Het eerste ZomerZout festival komt naar je toe deze zomer! Zes podia in de regio Haaglanden brengen deze zomer samen een gevarieerd cultuurprogramma met aanstormend en gevestigd talent uit de buurt. Een aangeklede avond of middag op loopafstand met muziek, verhalen, poëzie en meer. Kom in vakantiesferen tijdens zomerse ontmoetingen, ze gaan ongetwijfeld naar meer smaken.

Kom je ook het festival opbouwen?

Op zaterdag 4 juli nodigt Muzee buurtbewoners uit om van 11:00-16:00 uur de binnenplaats van Muzee om te toveren tot het ZomerZout festivalterrein.

Samen met ‘Het Meisje met de Zaag’ kunnen buurtbewoners het festivalterrein vormgeven. Denk aan een podium, de entree, bewegwijzering etc.

Jong en oud kunnen hier gratis aan deelnemen door een bericht te sturen naar info@muzee.nl. Muzee zorgt voor drinken, snacks en ijsjes!

Programma met Haags talent

Op zondag 5 juli trapt Muzee het ZomerZout festival af met een concert van Tess et Les Moutons. Een avond met prachtige Franse chansons, in samenwerking met Hummingbird music. In het voorprogramma staat singer-songwriter Babette Zwinkels.

Op zondag 19 juli kun je genieten van Braziliaanse bossonova muziek van Jaime & Vita. Zij vertolken melancholische ballades en ritmische liederen uit de 20e eeuw op geheel akoestische wijze. In het voorprogramma vindt een korte dansvoorstelling plaats van Kenji van Nieuwenhuizen in de net opgeknapte Scheveningenzaal van Muzee.

Op zondag 15 augustus is het podium voor de Nederfunk zangeres ROOS.

Vier de zomer in Scheveningen! Ontdek het rondreizende zomerfestival bij jou in de buurt! Kom naar Muzee Scheveningen of één van de andere locaties: Theater De Nieuwe Regentes (Segbroek), Bibliotheken  Loosduinen en  Nieuw Waldeck, Bibliotheken  Leidschenveen en  Ypenburg, CulturA & Zo. 


PROGRAMMA MUZEE ZOMERZOUT FESTIVAL 2020


ZONDAG 5 JULI – Le Voyage de la Musique met Babette Zwinkels & Tess et Les Moutons

Concert 1: 16:00 uur UITVERKOCHT
Concert 2: 18:00 (laatste kaarten beschikbaar)

Duur: 75 minuten
Tickets: €15,-

Koop je ticket hier »


ZONDAG 19 JULIBossanova muziek door Jaime & Vita
en een dansvoorstelling van Kenji van Nieuwenhuizen

Concert 1: 16:00 uur
Concert 2: 18:00 uur

Duur: 75 minuten
Tickets: €10,-

Koop je ticket voor 16:00 uur hier »

Koop je ticket voor 18:00 uur hier »


ZONDAG 15 AUGUSTUSROOS

Concert 1: 16:00 uur
Concert 2: 18:00 uur

Duur: 75 minuten
Tickets: €10,-

Koop je ticket voor 16:00 uur hier »

Koop je ticket voor 18:00 uur hier »


ZONDAG 22 AUGUSTUS

Programma verzorgt door ZZ CREW (Jongeren uit de wijk).
Meer informatie hierover volgt!


Het programma wordt de komende tijd aangevuld. Wil je op de hoogte blijven? Zet jezelf op aanwezig op het Facebook event van ZomerZout Festival.


ZomerZout festival is in een samenwerking met Theater De Nieuwe Regentes (Segbroek), Bibliotheken Loosduinen en Nieuw Waldeck, Bibliotheken Leidschenveen en Ypenburg en CulturA en Zo.