Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ROOS

16 augustus om 16:00 - 18:00

€5 – €10

Met een grote grijns en een goede dosis energie weet ROOS je te verleiden. Met thema’s als liefde, samenhorigheid, gelijkheid en feminisme doen deze vlijmscherpe Nederlandse teksten je ogen openen.

ROOS maakt Nederfunk. Een mix van de grooves van Michael Jackson, de sounds van Jamiroquai, de knipoogjes van Vulfpeck, de catchy melodieën van Nielson en een heleboel eigenzinnigheid. Onder het mom “niet lullen, maar dansen” zorgt ROOS met haar band voor funky gitaren, schreeuwende toetsen, sexy baslijnen, strakke drums en natuurlijk de nodige gekkigheid. Want hè, ze komen tenslotte wel uit Den Haag.

ROOS knalt 2020 af, ondersteunt door het Management en A&R van King Play Music, boeker Hill Bookings en onder het nieuwe label &Freakish, met een liveshow op RADIO 5, twee showcases op Altersonic tijdens Eurosonic/Noorderslag en een nieuwe single.

Bereid je voor op een energieke optreden van ROOS en haar band en markeer zondag 16 augustus alvast in je agenda!

Voorprogramma met lokaal talent: Roos
In het voorprogramma van ROOS staat onze getalenteerde (kleine) Roos. Ze volgt zangles bij de Music Acedemy Scheveningen en gaat naar de tweede klas van Sorghvliet. Roos zingt graag covers en begeleidt zichzelf op de piano of ukelele.

Tickets
Standaard €10,-
Ooievaarspas €5,- | Laat bij aankomst je Ooievaarspas zien aan onze kassamedewerker.

* Dit programma is als onderdeel van het ZomerZout Festival.

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelman. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets are no longer available

Gegevens

Datum:
16 augustus
Tijd:
16:00 - 18:00
Kosten:
€5 – €10
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Muzee Scheveningen
Neptunusstraat 90-92
Scheveningen, 2586 GT Nederland
Telefoon:
0703500830
Website:
www.Muzeescheveningen.nl

Organisator

Muzee Scheveningen
Telefoon:
070-3500830