Close icon

Activiteiten

Muzee Verborgen Parels: Teddy Macrander

Muzee geeft met dit programma podium aan jonge talentvolle makers, de ‘verborgen parels’. Zij krijgen de kans om zichzelf aan […]

Muzee geeft met dit programma podium aan jonge talentvolle makers, de ‘verborgen parels’. Zij krijgen de kans om zichzelf aan het grote publiek te presenteren in een bijzondere setting tussen de bekende topstukken van Isaac Israëls en Mesdag.

De talenten vertellen hun verhaal op hun eigen unieke manier. Denk daarbij bijvoorbeeld aan: spoken word, muziektheater, beeldende kunst of een spannend interview. Muzee moedigt de makers aan het experiment op te zoeken door ze carte blanche te geven. De talenten kunnen gebruik maken van het netwerk en de faciliteiten van Muzee waardoor ze de volgende stap kunnen zetten in hun professionele ontwikkeling.

Laat je verrassen en inspireren door de Scheveningse verborgen parels. Na afloop kun je in ons museumcafé gezellig borrelen en kennismaken met de makers.  

Programma en data

  • 19 februari 2023 / Lorenzo Mastrogregori
    Ga naar meer info en tickets
  • 5 maart 2023 / Teddy Macrander
    Met haar heldere stem en eigenzinnige folksongs is singer-songwriter Teddy Macrander een opvallende naam in Den Haag. Ze stond in de finale van talentenjacht Art Rocks in Paradiso, speelde op het Life I Live festival en behaalde de derde plek tijdens de finale van de Nobel Awards in Gebr. De Nobel. Ze schrijft haar eigen nummers en wordt geïnspireerd door artiesten als Astrid S., First Aid Kit, Alec Benjamin, John Mayer, Ilse de Lange, Tori Kelly & Gabrielle Aplin e.d.  

Aanvang: 16:00 uur
Start borrel: 18:00 uur

Voor het bijwonen van ‘Muzee verborgen parels’ hoef je geen apart kaartje te kopen; je betaalt alleen voor de toegang tot het museum. Jongeren onder de 26 jaar krijgen 50% korting. Op vertoon van de museumkaart is de entree gratis.
Tip: combineer het met een museumbezoek! We zijn open vanaf 11.00 uur. 

Heb je vragen of ben jij misschien een verborgen parel en nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?  Neem contact op met Sarah van Soldt via [email protected].

zondag 5 maart 2023

Koop je ticket
16:00
Locatie

Muzee Scheveningen
Neptunusstraat 90-92
2586 GT Den Haag
muzeescheveningen.nl

Organisator

Muzee Scheveningen

In zee met Muzee

Koop je ticket nu

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Muzee nieuwsbrief.