Close icon

Activiteiten

Muzee Verborgen Parels: Lorenzo Mastrogregori

Muzee geeft met dit programma podium aan jonge talentvolle makers, de ‘verborgen parels’. Zij krijgen de kans om zichzelf aan […]

Danilo Mormandi Electric Trio

Muzee geeft met dit programma podium aan jonge talentvolle makers, de ‘verborgen parels’. Zij krijgen de kans om zichzelf aan het grote publiek te presenteren in een bijzondere setting tussen de bekende topstukken van Isaac Israëls en Mesdag.

Bij Lorenzo x Muzee Jazz wordt de Scheveningenzaal maandelijks omgetoverd tot een experimenteel podium waar opkomende talenten optreden. In het nieuwe jaar brengt drummer, componist en docent Lorenzo Mastrogregori dé origineelste jazzacts naar Muzee. Op deze middag neemt deze uit Italië afkomstige maar alweer enige tijd in Den Haag woonachtige programmeur je mee op een ontdekkingsreis langs nieuwe muziekacts rondom jazz.

De talenten vertellen hun verhaal op hun eigen unieke manier. Denk daarbij bijvoorbeeld aan: spoken word, muziektheater, beeldende kunst of een spannend interview. Muzee moedigt de makers aan het experiment op te zoeken door ze carte blanche te geven. De talenten kunnen gebruik maken van het netwerk en de faciliteiten van Muzee waardoor ze de volgende stap kunnen zetten in hun professionele ontwikkeling.

Laat je verrassen en inspireren door de Scheveningse verborgen parels. Na afloop kun je in ons museumcafé gezellig borrelen en kennismaken met de makers.  

26 maart 2023 / Danilo Mormandi
Kom luisteren naar de groove van dit project van de jonge Italiaanse gitarist Danilo Mormandi. De muzikanten hebben elkaar ontmoet bij het Koninklijk Conservatorium en ze zijn collega’s bij de producers collective Mixing Burrito, waarmee ze funk en hiphop-achtig tracks uitbrengen. Bij Muzee Verbogen Parels gaan ze een set van electro funk spelen.

Aanvang: 16:00 uur
Start borrel: 17:00 uur

Voor het bijwonen van ‘Muzee verborgen parels’ hoef je geen apart kaartje te kopen; je betaalt alleen voor de toegang tot het museum. Jongeren onder de 26 jaar krijgen 50% korting. Op vertoon van de museumkaart is de entree gratis.
Tip: combineer het met een museumbezoek! We zijn open vanaf 11.00 uur. 

Heb je vragen of ben jij misschien een verborgen parel en nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?  Neem contact op met Sarah van Soldt via [email protected].

zondag 26 maart 2023

Koop je ticket
16:00
Locatie

Muzee Scheveningen
Neptunusstraat 90-92
2586 GT Den Haag
muzeescheveningen.nl

Organisator

Muzee Scheveningen

In zee met Muzee

Koop je ticket nu

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Muzee nieuwsbrief.