Close icon

Scheveningen, Laat je Horen: Krokus Kabaal is terug!  

1 februari 2022

Maak lawaai voor Krokus Kabaal! Spring, zing en beweeg in Muzee Scheveningen, want in de voorjaarsvakantie kun je bij ons terecht voor workshops, een spannende escape room en hilarische familievoorstellingen voor kinderen tussen de 0-12 jaar. Tijdens deze spetterende week kunnen kinderen van alles zien en doen op de locaties van de Haagse Cultuurankers en natuurlijk bij Muzee! De voorstellingen en activiteiten worden allemaal tegen een laag tarief aangeboden. Het thema van dit jaar is: Laat je Horen! Markeer alvast in je agenda: zaterdag 26 februari tot en met vrijdag 4 maart 2022.

Het programma
Bekijk hieronder een greep uit het aanbod bij Muzee

Lunchdeal tijdens Krokus Kabaal
Cultuur proeven tijdens Krokus Kabaal maakt natuurlijk hongerig. Ook zin in een gezonde lunch? Voor maar €3 kan je in ons museumcafé de Halve Vleet genieten van een broodje, drankje en stukje fruit. Smullen maar!

Reserveer je kaarten op tijd, want VOL=VOL! Bekijk hier de volledige agenda. 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Muzee nieuwsbrief.