Close icon

Activiteiten

Krokus Kabaal: voorstelling Konijn door Theater Tique

Krokus Kabaal: voorstelling Konijn door Theater Tique In deze gloednieuwe voorstelling van Theater Tique verschijnt een nieuw hoofdfiguur ten tonele: […]

Krokus Kabaal: voorstelling Konijn door Theater Tique

In deze gloednieuwe voorstelling van Theater Tique verschijnt een nieuw hoofdfiguur ten tonele: Konijn!
In VariéTique begeeft Konijn zich in de wereld buiten zijn vertrouwde kooi en beleeft daar spannende avonturen. Over bang zijn en toch durven, en uiteindelijk je plek vinden. Ook dit nieuwe verhaal van Theater Tique staat weer garant voor verrassing, verwondering en hilariteit. Komt dat zien!

Winnaar Popster 2015
In 2015 veroverde mannetje Tique de harten van zowel jury als publiek en werd winnaar van het TV-programma Popster. Sindsdien heeft Tique zich ontpopt tot publiekslieveling en reist hij over de aardbol om het publiek te laten genieten van zijn capriolen. Hij is al in Frankrijk, Duitsland en Italië op de TV geweest. Konijn in VariéTique is in dezelfde stijl gemaakt als dit grappige, blauwe mannetje. Het artistieke brein achter Tique en hoofdspeler is Daphne Zandberg. Naast het bespelen van Tique is Daphne als poppenspeler verbonden aan diverse TV-programma’s, waaronder Sesamstraat en Dropje. Voor VariéTique slaat Daphne de handen ineen met Sanne van Dijk, actrice en poppenspeler uit Almere (o.a. werkzaam bij KIDD en Theater Gnaffel).

Datum: dinsdag 1 maart
Tijd: 10.00-11.00 uur 
Leeftijd:
4+
Locatie: Scheveningenzaal

Entree: €3.5
Ooievaarspas: €1.75

*Wanneer ouders de voorstelling willen bijwonen, dienen zij ook een ticket aan te schaffen. 

dinsdag 1 maart 2022

Koop je ticket
10:00
Locatie

Muzee Scheveningen
Neptunusstraat 90-92
2586 GT Den Haag
muzeescheveningen.nl

Organisator

Muzee Scheveningen

In zee met Muzee

Koop je ticket nu

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Muzee nieuwsbrief.