Close icon

Young Art @ Sea Festival


Vol trots presenteren we de zes talenten van het Young Art @ Sea Festival: (v.l.n.r.) Moisés, Aina, Iin, Aysha, Piet en Anna. Onder begeleiding van conservator Madelène Donkerwolke gingen ze langs de verhalen, collectie en schatten die verborgen liggen in Muzee. De opdracht was dan ook: Maak jouw eigen artistieke creatie geïnspireerd op de collectie van Muzee Scheveningen.

Coaching-traject
In november kregen de deelnemers een individuele coachingsessie door een professional uit hun eigen gekozen discipline! Tijdens deze sessie lag de focus op wat de deelnemers zelf hebben aangegeven te willen ontwikkelen.

Young Art @ Sea Festival
Op 15 december vindt het Young Art @ Sea Festival plaats in Muzee. Het festival wordt gepresenteerd door singer-songwriter Teddy Macrander, onder andere bekend van Art Rocks. Teddy is een geboren en getogen Scheveningse en is met haar heldere stem en eigenzinnige folksongs een opvallend artiest in Den Haag. Tijdens het Young Art @ Sea Festival tonen deelnemers hun creatie aan het grote publiek. Iedereen is van harte uitgenodigd in Muzee,

Tijd: 19.00-21.30 uur
Entree: €5 (incl. 1 drankje)

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Muzee nieuwsbrief.