Close icon

KopS Overzichtstentoonstelling

12 maart 2022 – 27 maart 2022

Kunst op Scheveningen (KopS) viert dit jaar haar 10-jarig bestaan met een Kunstroute op Scheveningen én een overzichtstentoonstelling in Muzee. Van zaterdag 12 maart tot en met zondag 27 maart kun je bij Muzee verschillende werken zien van deelnemende kunstenaars. De tentoonstelling geeft een kleine voorproefje op de collectie en kunstenaars die ook te zien zijn tijdens de jubileum editie Kunstroute.

Jubileum editie Kunstroute van KopS
Op zaterdag 26 en zondag 27 maart 2022 zullen 42 kunstenaars van KopS (Kunst op Scheveningen) tijdens de Kunstroute hun huizen en ateliers openstellen voor het publiek. Deze 5e editie heeft een extra feestelijk tintje, de vereniging bestaat dit jaar 10 jaar en pakt uit met een fris, nieuw logo en een geheel vernieuwde website.

Het laatste weekend van maart is het werk van de deelnemende kunstenaars op verschillende plekken in Scheveningen te bewonderen. De te bezoeken adressen zijn te herkennen aan de vrolijke borden met het KopS-logo. De kunstenaars staan te popelen het publiek thuis of in hun atelier te ontvangen en hun werk te presenteren.

Voor de bezoekers biedt de Kunstroute een buitenkans van dichtbij kennis te maken met de kunstenaar en meer te horen over het ontstaan van de kunstwerken. Alles bij elkaar is er een grote verscheidenheid aan creatieve uitingen te zien; van schilderijen tot sculpturen in brons, van fotografie tot beelden in keramiek en van mixed media tot sieraden. De locaties zijn beide dagen open van 12.00 tot 17.00 uur.

Mocht je meer willen weten over de kunstroute, plattegrond en informatie over kunstenaars? Ga dan naar www.kunstopscheveningen.nl.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Muzee nieuwsbrief.