De adviescommissie van het Haagse Kunstenplan 2021-2024 heeft geadviseerd de subsidieverlening voor Muzee Scheveningen stop te zetten.

Wij willen niet dat Muzee stopt, dus komen wij in actie! Doet u mee?

U kunt ons steunen op de volgende manieren:

Teken de petitie!

Wij zijn een petitie gestart die we willen aanbieden aan wethouder van Asten. U kunt hem hier ondertekenen.

Al meer dan 9.300 mensen hebben hem ondertekend!

Plak de actieposter op uw raam

De actieposter ‘Muzee Moet Blijven’ verschijnt aanstaande dinsdag (5 mei) in De Scheveninger. Plak deze op een zichtbare plek op uw raam om zo uw steun te betuigen.

Vanaf 11 mei zijn er tevens A3 posters en papieren petities verkrijgbaar bij Muzee tussen 11-12 uur van dinsdag t/m vrijdag.

Foto’s verzamelen

Download de ‘Muzee Moet Blijven’ poster hieronder (of haal hem uit De Scheveninger, zie hierboven) en neem een foto van uzelf met deze actie-print.

Stuur deze foto op naar ons team via info@muzee.nl. Wij verzamelen alle foto’s en plaatsen ze, met uw goedkeuring, op sociale media.

Sociale media

Verspreid het ‘Muzee Moet Blijven’ actie-beeld op uw sociale media kanalen. Hieronder kunt u een A3 poster, banners en digitale ‘stickers’ downloaden. Vergeet ons niet te taggen via: #muzeemoetblijven en @muzeescheveningen (Facebook/Instagram) of @muzeeschevening (Twitter).

Word donateur

Word (bedrijfs)donateur van Muzee Scheveningen en laat zo uw steun zien. Als donateur ontvangt u een donateurspas die recht geeft op een jaar lang vrij toegang tot Muzee voor 2 personen, plus meer interessante voordelen.

Zelf ideeën?

Als u zelf ideeën heeft over hoe u Muzee kunt steunen, dan horen wij graag van u. Neem contact op met Tamara Peers via info@muzee.nl