Close icon

Mijn Duindorp – Ylana

Ylana (NL) 

Mijn Duindorp
Ik ben Ylana en ik ben 11 jaar.
Op mijn foto zie je een schip. Echt zo’n typisch Duindorps-Schevenings schip. Dat heb ik ook gefotografeerd omdat ik dacht van: nou dat hoort dus echt gewoon, ja bij Duindorp/Scheveningen en ik vind het best wel mooi. Hoewel de ramen wel een beetje vies zijn.
Ik vind fotografie best wel leuk, omdat ik wel houd van om dingen te fotograferen. Ook in mijn vrije tijd doe ik het wel eens en dan maak ik wel eens grappige foto’s of hele mooie en dan is mijn moeder wel eens van ‘hoe heb je die foto gemaakt? Ik wil ook mooie foto’s!’ Dus ik vind het ook wel leuk om te doen.
Mijn Duindorp vind ik zelf heel gezellig en leuk en ik zou echt voor geen goud weg willen, omdat ik hier allemaal vrienden en vriendinnen heb. Ze kennen elkaar allemaal en het is altijd heel gezellig in de wijk. En met bijna elk feest proberen ze er wel iets van te maken. En ook gewoon omdat ik het mooi vind en gezellig.

Ylana (ENG)

My Duindorp.
I am Ylana, and I am 11 years old.
In my photo, you can see a ship. It’s a typical Duindorp-Scheveningen ship. I took a picture of it because I thought, “Well, that’s just part of Duindorp/Scheveningen, and I find it quite beautiful, although the windows are a bit dirty.”
I really like photography because I enjoy capturing things. Even in my free time, I sometimes take funny or very beautiful photos. Then my mom would be like, ‘How did you take that photo? I want nice photos too!’ So, I also find it enjoyable to do.
I find my Duindorp very cozy and fun. I wouldn’t want to leave for anything because I have all my friends here. They all know each other, and it’s always very cozy in the neighborhood. They try to make something out of almost every celebration. It’s just because I find it beautiful and cozy. 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Muzee nieuwsbrief.