Close icon

Mijn Duindorp – Yara

Yara (NL) 

Ik ben Yara, ben 8 jaar en woon op Duindorp.
In mijn foto’s zie je ook heel veel bewegingen en met mijn vriendin erop, die zat op een klimrek en ik had een hele mooie foto kunnen maken daarvan.
Wat ik leuk vind aan fotografie is dat mijn moeder het ook doet. Mijn moeder die maakt ook altijd heel veel foto’s van mijn nieuwe puppy en mijzelf en ik weet het al een beetje… Van mijn moeder heb ik het al geleerd.
Ik houd juist van Duindorp, dat is mijn leukste land die ik eigenlijk ga doen… Wat ik eigenlijk niet wil… Alleen mijn moeder en mijn vader willen op vakantie gaan naar België. Ja, en dan wil ik eigenlijk niet, want dan kan ik ook niet meer zo vaak met mijn vrienden buiten en ik heb liever dat ik bij mijn vrienden dichtbij blijf. 
Ik blijf liever altijd in Duindorp 

Yara (ENG) 

I am Yara, I am 8 years old and live in Duindorp.
In my photos, you can also see a lot of movements, especially with my friend on them. She was on a climbing frame, and I could take a beautiful picture of that.
What I like about photography is that my mom does it too. My mom always takes a lot of pictures of my new puppy and myself, and I already know a bit… I’ve already learned it from my mom.
I love Duindorp, it’s my favorite place that I usually go… What I actually don’t want… Only my mom and my dad want to go on vacation to Belgium. Yes, and then I actually don’t want to because then I can’t play outside with my friends as often, and I prefer to stay close to my friends.
I’d rather always stay in Duindorp. 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Muzee nieuwsbrief.