Close icon

Mijn Duindorp – Mohammed

Mohammed (NL) 

Hallo, ik heet Mohammed en ik ben 8 jaar.
Ik heb heel erg veel foto’s gemaakt, maar toen ik een foto ging maken was dit per ongeluk. Maar toen zag ik het, was echt leuk.
Op deze foto is een meisje. Ze was lekker aan het buitenspelen en dingetjes spelen met haar vriendinnen.
En wat ik leuk aan fotografie vind, is dat ik mooie foto’s maak. 
Ik kom vaak in Duindorp en ik vind het er leuk, omdat ik ga spelen en naar de club en naar de fotoclub… dat vind ik echt leuk en ik kijk naar de huizen. Die zijn anders dan Scheveningen. Ja. Die huizen zijn kleiner, groter, grootst.
Duindorp is heel leuk.

Mohammed (ENG) 

Hello, my name is Mohammed and I am 8 years old. 
I have taken a lot of photos, but when I took this one, it was by accident. However, when I saw it, it was really fun.
In this photo, there’s a girl. She was playing outside and doing things with her friends.
What I like about photography is that I can take beautiful photos.
I often visit Duindorp, and I like it because I play, go to the club, attend the photography club… I really enjoy that, and I look at the houses. They are different from Scheveningen. Yes. Those houses are smaller, bigger, biggest.
Duindorp is very fun. 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Muzee nieuwsbrief.