Close icon

Medewerker ondersteuning facilitaire zaken (12 uur per week)

Muzee Scheveningen is de plek waar vóór, dóór en mét Scheveningen het Schevenings erfgoed bewaard en doorgegeven wordt en waar het leven aan en met de zee in heden, verleden en toekomst getoond en besproken wordt. Zowel verleden (erfgoed), heden (kunst) als toekomst (maatschappelijke relevantie) zijn belangrijk. De Scheveningse roots zijn vertrekpunt voor interactie met de wereld om ons heen. Muzee ligt in het hart van het dorp, vlakbij zee, precies daar waar de museale collectie is ontstaan. De mensen op Scheveningen dragen Muzee een warm hart toe en daarom organiseert Muzee niet alleen tentoonstellingen, maar ook tal van andere activiteiten, zoals theatervoorstellingen, lessen voor scholen en bijeenkomsten voor de buurt. Muzee wordt gevormd door een klein, bevlogen en hardwerkend team, ondersteund door 60 vrijwilligers.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerker die de medewerker facilitaire zaken zal ondersteunen. Deze rol omvat diverse taken met betrekking tot het beheer en onderhoud van ons museum. Je zult onder andere ondersteuning bieden om de dagelijkse operaties soepel te laten verlopen en een veilige en aangename omgeving te behouden voor zowel medewerkers als bezoekers. 

Taken en verantwoordelijkheden:  

  • Op- en afbouw van partijen, inclusief het plaatsen van stoelen, tafels en technische apparatuur. 
  • Uitvoeren van klein technisch onderhoud, zoals het vervangen van lampen en het onderhouden van aquaria. 
  • Coördineren en aansturen van externe bedrijven voor onderhoudswerkzaamheden. 
  • Zorgdragen voor een veilige en opgeruimde werkomgeving, inclusief het hebben van kennis van Bedrijfshulpverlening (BHV). 
  • Flexibel inzetbaar, inclusief avonden en weekenden indien nodig. 

Jij bent:  

  • Je bent servicegericht, proactief, enthousiast, zelfstandig en commercieel ingesteld; 
  • Representatief en sociaal vaardig. 

Bij voorkeur woon je op Scheveningen of in de nabije omgeving. 

Voor meer informatie kun je contact via e-mail opnemen via [email protected].

Muzee is een participatief museum, een museum voor iedereen. Wij nodigen iedereen van harte uit te reageren, ongeacht culturele en/of sociale achtergrond of beperking. 

Indien je geïnteresseerd bent in deze functie bij Muzee Scheveningen, kun je je CV en motivatiebrief naar [email protected]. 

We kijken uit naar jouw sollicitatie! 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Muzee nieuwsbrief.