Close icon

Medewerker horeca & catering

Als horeca- cateringmedewerker ben je werkzaam in ons museumcafé De Halve Vleet en kun je worden ingezet bij een evenement, verjaardag, huwelijksfeest, zakelijke bijeenkomst en meer.

Taken

  • Bestellingen opnemen
  • Het maken, verkopen en uitserveren van verschillende warme en koude dranken
  • Het maken en uitserveren van verschillende soorten broodjes en warme gerechten
  • Bij mooi weer het terras buiten uitzetten
  • Afwassen en de schoonmaakwerkzaamheden
  • Aanvullen van de voorraad

Functie eisen

  • Affiniteit hebben met horeca
  • Klantvriendelijk en gastvrij zijn
  • Verantwoordelijkheidsgevoel hebben, flexibel zijn en eigen initiatief tonen
  • Je bent efficiënt en kan snel schakelen

Voor meer informatie kun je contact via e-mail opnemen met Hanneke Melsen, floormanager, email: [email protected].

Muzee is een participatief museum, een museum voor iedereen. Wij nodigen iedereen van harte uit te reageren, ongeacht culturele en/of sociale achtergrond of beperking.

Indien je geïnteresseerd bent in deze functie bij Muzee Scheveningen, kun je je CV en motivatiebrief naar [email protected].

We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Muzee nieuwsbrief.