Medewerker horeca & catering
Als horeca- cateringmedewerker ben je werkzaam in ons museumcafé De Halve Vleet en kun je worden ingezet bij een evenement, verjaardag, huwelijksfeest, zakelijke bijeenkomst en meer.
Taken
- Bestellingen opnemen
- Het maken, verkopen en uitserveren van verschillende warme en koude dranken
- Het maken en uitserveren van verschillende soorten broodjes en warme gerechten
- Bij mooi weer het terras buiten uitzetten
- Afwassen en de schoonmaakwerkzaamheden
- Aanvullen van de voorraad
Functie eisen
- Affiniteit hebben met horeca
- Klantvriendelijk en gastvrij zijn
- Verantwoordelijkheidsgevoel hebben, flexibel zijn en eigen initiatief tonen
- Je bent efficiënt en kan snel schakelen
Voor meer informatie kun je contact via e-mail opnemen met Hanneke Melsen, floormanager, email: [email protected].
Muzee is een participatief museum, een museum voor iedereen. Wij nodigen iedereen van harte uit te reageren, ongeacht culturele en/of sociale achtergrond of beperking.
Indien je geïnteresseerd bent in deze functie bij Muzee Scheveningen, kun je je CV en motivatiebrief naar [email protected].
We kijken uit naar jouw sollicitatie!
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.