Close icon

Junior Marketeer

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en creatieve Junior Marketeer, op freelance basis voor 8 uur per week, om ons team te versterken en ons te helpen bij het bereiken van een breder publiek en het vergroten van onze zichtbaarheid. Je bent verantwoordelijk voor het ondersteunen en uitvoeren van marketingactiviteiten om bezoekersaantallen te verhogen voor tentoonstellingen, voorstellingen en concerten. Je werkt nauw samen met de programmeur en curator om effectieve marketingcampagnes te ontwikkelen en uit te voeren.

Over Muzee
Muzee is de plek waar vóór, dóór en mét Scheveningen het Schevenings erfgoed bewaard en doorgegeven wordt en waar het leven aan en met de zee in heden, verleden en toekomst getoond en besproken wordt. Zowel verleden (erfgoed), heden (kunst) als toekomst (maatschappelijke relevantie) zijn belangrijk. De Scheveningse roots zijn vertrekpunt voor interactie met de wereld om ons heen. Muzee ligt in het hart van het dorp, vlakbij zee, precies daar waar de museale collectie is ontstaan. De mensen in Scheveningen dragen Muzee een warm hart toe. Om die goede band in stand te houden, organiseert Muzee niet alleen tentoonstellingen, maar ook tal van andere activiteiten.

Verantwoordelijkheden: 

  • Ondersteunen bij het ontwikkelen en uitvoeren van marketingstrategieën en -campagnes. 
  • Beheren van sociale media-accounts en creëren van boeiende content om de interactie met het publiek te vergroten. 
  • Ontwikkelen van creatieve marketingmaterialen, waaronder online advertenties, nieuwsbrieven en brochures. 
  • Ondersteunen bij het organiseren van evenementen en speciale tentoonstellingen om de betrokkenheid van het publiek te vergroten. 

Wat vragen wij: 

  • Enige ervaring met marketing, bij voorkeur in de culturele sector, is een pluspunt. 
  • Uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden in zowel het Nederlands als het Engels. 
  • Bekendheid met sociale media-platforms en ervaring met het beheren van bedrijfspagina’s. 
  • Creatief denkvermogen en oog voor detail. 
  • Zelfstandig kunnen werken, maar ook goed in teamverband. 

Wat bieden wij:
Wij bieden een dynamische werkomgeving in een inspirerende culturele omgeving. Je krijgt de kans om je marketingvaardigheden te ontwikkelen en bij te dragen aan de groei van ons museum. We bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren
Ben jij enthousiast, creatief en gepassioneerd over marketing in de museumwereld? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv naar Tamara Peers via [email protected]. Vermeld als onderwerp van de e-mail “Sollicitatie Junior Marketeer – Muzee Scheveningen”. De deadline voor sollicitaties is 30 november 2023. 

Muzee is een werkgever die gelijke kansen biedt en diversiteit en inclusie bevordert. Wij moedigen kandidaten van alle achtergronden aan om te solliciteren. 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Muzee nieuwsbrief.