Close icon

Allround medewerker

Muzee Scheveningen is de plek waar vóór, dóór en mét Scheveningen het Schevenings erfgoed bewaard en doorgegeven wordt en waar het leven aan en met de zee in heden, verleden en toekomst getoond en besproken wordt. Zowel verleden (erfgoed), heden (kunst) als toekomst (maatschappelijke relevantie) zijn belangrijk. De Scheveningse roots zijn vertrekpunt voor interactie met de wereld om ons heen. Muzee ligt in het hart van het dorp, vlakbij zee, precies daar waar de museale collectie is ontstaan. De mensen op Scheveningen dragen Muzee een warm hart toe en daarom organiseert Muzee niet alleen tentoonstellingen, maar ook tal van andere activiteiten, zoals theatervoorstellingen, lessen voor scholen en bijeenkomsten voor de buurt.

Als allround museumtopper werk je bij de entree, bij de kassa, in de museumwinkel, in het café en tijdens verschillende evenementen. De functies in het kort:

  • Je bent onderdeel van het horeca/evenementen/kassa team;
  • Je opent en sluit ons museum en beheert de bar in het museumcafé, daarnaast spring je bij aan ons kassateam wanneer nodig, en voert administratieve handelingen uit;
  • Als evenementen/ productie medewerker zorg jij ervoor dat een partij of evenement goed verloopt en begeleidt jij een team van vrijwilligers;
  • Samen met de rest van het team zorg ook jij er voor dat onze bezoekers super positief het pand verlaten.

Jij bent: 

  •  Je bent servicegericht, proactief, enthousiast, zelfstandig en commercieel ingesteld;
  • Je spreekt Nederlands en Engels, andere talen zijn een pré;
  • Je bent minimaal 2 á 3  dagen per week beschikbaar waaronder in het weekend en of avonden;
  • Representatief en sociaal vaardig.

Bij voorkeur woon je in Scheveningen of in de nabije omgeving. Voor meer informatie kun je contact via e-mail opnemen met Sarah van Soldt, email: [email protected].

Muzee is een participatief museum, een museum voor iedereen. Wij nodigen iedereen van harte uit te reageren, ongeacht culturele en/of sociale achtergrond of beperking.

Indien je geïnteresseerd bent in deze functie bij Muzee Scheveningen, kun je je CV en motivatiebrief naar [email protected].

We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Muzee nieuwsbrief.