Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Zeil – De storm die leven heet

14 juni om 20:00 - 21:00

€15

Zeil is een co-productie van PLAY Productions en Duda Paiva Company

PLAY Productions en Duda Paiva Company hebben dit seizoen de handen ineengeslagen bij het ontwikkelen van een wel heel bijzondere nieuwe voorstelling: Zeil: – De storm die leven heet. Op vrijdag 14 juni is de voorstelling te zien in Muzee Scheveningen.

Jona zeilt weg. Weg van haar alledaagse leven. Weg van regels, mensen, routines, politiek en zorgen. Alles dat ze heeft, ruilt ze in voor een wijde blauwe wereld vol schoonheid. Dit is een wereld waarin ze er alleen voor staat, met alleen de zee als haar compagnon. Hier geen vriend, geen ambulance of geen smartphone haar helpen als het mis gaat. De zee is een godin waar niet mee te spotten valt. Maar deze godin is niet meteen welwillend om Jona welkom te heten. Wanneer de kust uit zicht is, begint Jona haar realiteitszin te verliezen. Is ze wel alleen op het schip?

 

Zeil gaat over de confrontatie met de natuur en daarmee ook over de confrontatie met jezelf, met je sterfelijkheid, met spijt en dromen. Angst, eenzaamheid en sterfelijkheid worden door middel van poppenspel, video’s en beweging aangeraakt. Hoe zou het zijn om alles wat je hebt achter te laten?

‘Met Zeil leveren Duda Paiva Company en PLAY Productions een multidisciplinair juweeltje af.’ Theaterkrant (lees hier de volledige recensie)

 

 

PLAY Productions maakt voorstellingen op het grensvlak van film en theater. De makers laten actuele thema’s zo dichtbij komen als een close up.

Duda Paiva Company maakt theater met dans en poppen. Het gezelschap bouwt ongrijpbare en magische werelden, soms pijnlijk confronterend, maar altijd met gevoel voor humor.

Meer informatie is te vinden op www.playproductions.org/zeil.

Datum: vrijdag 14 juni. Toegang € 15.00, aanvang 20.00 uur.
Houders van een Ooioevaarspas krijgen 50% korting, alleen op vertoon van de pas aan de balie van Muzee Scheveningen.

 

Tickets

96 beschikbaar
Zeil12,4014/6 Zeil

Gegevens

Datum:
14 juni
Tijd:
20:00 - 21:00
Kosten:
€15
Evenement Categorie:

Locatie

Muzee Scheveningen
Neptunusstraat 90-92
Scheveningen, 2586 GT Nederland
Telefoon:
0703500830
Website:
www.Muzeescheveningen.nl

Organisator

Muzee Scheveningen
Telefoon:
070-3500830