Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Zeil – De storm die leven heet

14 juni 2019 om 20:00 - 21:00

€15

Zeil is een co-productie van PLAY Productions en Duda Paiva Company

PLAY Productions en Duda Paiva Company hebben dit seizoen de handen ineengeslagen bij het ontwikkelen van een wel heel bijzondere nieuwe voorstelling: Zeil: – De storm die leven heet. Op vrijdag 14 juni is de voorstelling te zien in Muzee Scheveningen.

Een jonge vrouw zeilt weg. Weg van haar overvolle leven, van regels, routines, politiek en zorgen. Met de boot als haar enige bezit vertrekt ze naar een weidse blauwe wereld vol schoonheid. Hier staat ze er alleen voor, met en tegen de elementen. De zee blijkt een machtige godin met onverwachte trekjes. Zal deze schipper ooit nog terugkomen?

Zeil gaat over de ontsnapping aan jezelf en over de confrontatie met je sterfelijkheid, spijt en dromen wanneer die vlucht eenmaal in gang is gezet.

 

 

Zeil is een coproductie van PLAY Productions en Duda Paiva Company.

PLAY Productions maakt voorstellingen op het grensvlak van film en theater. De makers laten actuele thema’s zo dichtbij komen als een close up. Duda Paiva Company maakt theater met dans en poppen. Het gezelschap bouwt ongrijpbare en magische werelden, soms pijnlijk confronterend, maar altijd met gevoel voor humor.

Zeil is keuze van de criticus: ‘’Met Zeil leveren Duda Paiva Company en PLAY Productions een multidisciplinair juweeltje af’’, aldus de theaterkrant.

 

Meer informatie is te vinden op www.playproductions.org/zeil.

Datum: vrijdag 14 juni. Toegang € 15.00, aanvang 20.00 uur.
Houders van een Ooievaarspas krijgen 50% korting, alleen op vertoon van de pas aan de balie van Muzee Scheveningen.

 

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Gegevens

Datum:
14 juni 2019
Tijd:
20:00 - 21:00
Kosten:
€15
Evenement Categorie:

Locatie

Muzee Scheveningen
Neptunusstraat 90-92
Scheveningen, 2586 GT Nederland
Telefoon:
0703500830
Website:
www.Muzeescheveningen.nl

Organisator

Muzee Scheveningen
Telefoon:
070-3500830