Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Saint Patrick’s Day – Ierse avond

14 maart om 18:30 - 22:00

€15 – €25

Stichting Dramtune presenteert Casa Bruti @Muzee

***Deze voorstelling gaat wel door, maar met een kleiner gezelschap. Alle mensen die kaarten hebben gekocht zijn gecontacteerd.***

Een prachtige Ierse avond in Muzee, in de week waarin alle Saint Patrick’s Day vieringen plaatsvinden in Ierland en de rest van de wereld, en nu ook bij Muzee in Scheveningen!

Voor deze avond heeft Muzee in samenwerking met Stichting Dramtune vier fantastische muzikanten uit het wilde westen van Ierland uitgenodigd om voor ons te komen spelen. Het zijn stuk voor stuk muzikanten waarvoor zelfs de mensen in Ierland in hun handjes zouden knijpen.

De weergaloze fluitist Olcan Masterson uit Westport in County Mayo, zal worden bijgestaan door de stoere visser en meester-accordionist Victor Alexander en de engelachtige Rosey McCabe op de Keltische Harp & zang, beiden uit Killala eveneens in County Mayo aan de Noord-Atlantische Oceaan. De vierde muzikant betreft de geweldige gitarist en zanger James Donohue uit County Galway.

Foto: Paco van Leeuwen

Het belooft een betoverende reis door het muzikale landschap van de Ierse traditionele muziek te worden, met hartverwarmende Slow Airs en vrolijke en snelle jigs & reels, vertolkt door deze vier topmuzikanten met een oceaan aan ervaring en talent…

Voor wie die avond zin heeft in een heerlijke Irish Stew* met brood, begint de avond al om 18.30 uur (€25 voor Eten & Concert), gevolgd door de eerste muziekset rond 19.30 uur. Voor wie alleen voor de muziek komt is de bijdrage €15 per persoon.

Aanvang met eten: 18:30 uur
Aanvang zonder eten: 19:30 uur

*Er is ook een vegetarische optie beschikbaar. Graag van tevoren even aangeven via info@muzee.nl

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Gegevens

Datum:
14 maart
Tijd:
18:30 - 22:00
Kosten:
€15 – €25
Evenement Categorie:

Locatie

Muzee Scheveningen
Neptunusstraat 90-92
Scheveningen, 2586 GT Nederland
Telefoon:
0703500830
Website:
www.Muzeescheveningen.nl

Organisator

Muzee Scheveningen
Telefoon:
070-3500830