Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Valentijnsconcert: I LOVE JAZZ (livestream)

14 februari om 15:30 - 16:30

€10

Valentijnsconcert: I LOVE JAZZ (livestream)
met Michael Varekamp, Jasper Soffers, Joris Teepe en Dimitri Chapeau

Dim het licht en light up the candles. Dit jaar brengen we Valentijnsdag naar je huiskamer. Een concert voor iedereen die thuis zit en de aanraking, liefde en warmte mist. Op zondag 14 februari smelt je weg op de soulvolle serenades van Michael Varekamp en zijn bandleden. Verwacht een avond vol romantiek, smooth jazz, silky soul, funky love-songs en eigen werk van Varekamp. Op podium speelt Michael samen met pianist Jasper Soffers van Metropole Orkest, bassist en componist Joris Teepe uit New York, saxofoon genie Dimitri Chapeau die o.a. met Wynton Marsalis werkte en drummer Erik Kooger.


Livechat
Helaas kunnen we elkaar niet fysiek ontmoeten, daarom brengen we je graag iets dichterbij Michael en zijn bandleden. Tijdens het optreden kun je vragen kunt stellen of de liefde verklaren aan iemand ;)!

Winactie
De mensen die de livestream volgen maken tevens kans op twee tickets voor het eerstvolgende (fysieke) concert van Varekamp. Laat ons weten waarom jij moet winnen. 

Hoe werkt het?
Hieronder koop je een kaartje. Kort voor de show sturen we je een verborgen link naar de livestream. 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelman. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets are not yet available

Gegevens

Datum:
14 februari
Tijd:
15:30 - 16:30
Kosten:
€10
Evenement Categorie:

Locatie

Muzee Scheveningen
Neptunusstraat 90-92
Scheveningen, 2586 GT Nederland
Telefoon:
0703500830
Website:
www.Muzeescheveningen.nl

Organisator

Muzee Scheveningen
Telefoon:
070-3500830