Close icon

Activiteiten

Zeil – De storm die leven heet

Zeil is een co-productie van PLAY Productions en Duda Paiva Company PLAY Productions en Duda Paiva Company hebben dit seizoen de handen ineengeslagen bij het ontwikkelen van een wel heel bijzondere nieuwe voorstelling: Zeil: – De storm die leven heet. Op vrijdag 14 juni is de voorstelling te zien in […]

Alt

Zeil is een co-productie van PLAY Productions en Duda Paiva Company
PLAY Productions en Duda Paiva Company hebben dit seizoen de handen ineengeslagen bij het ontwikkelen van een wel heel bijzondere nieuwe voorstelling: Zeil: – De storm die leven heet. Op vrijdag 14 juni is de voorstelling te zien in Muzee Scheveningen.

Een jonge vrouw zeilt weg. Weg van haar overvolle leven, van regels, routines, politiek en zorgen. Met de boot als haar enige bezit vertrekt ze naar een weidse blauwe wereld vol schoonheid. Hier staat ze er alleen voor, met en tegen de elementen. De zee blijkt een machtige godin met onverwachte trekjes. Zal deze schipper ooit nog terugkomen?

Zeil gaat over de ontsnapping aan jezelf en over de confrontatie met je sterfelijkheid, spijt en dromen wanneer die vlucht eenmaal in gang is gezet.

 

 

Zeil is een coproductie van PLAY Productions en Duda Paiva Company.

PLAY Productions maakt voorstellingen op het grensvlak van film en theater. De makers laten actuele thema’s zo dichtbij komen als een close up. Duda Paiva Company maakt theater met dans en poppen. Het gezelschap bouwt ongrijpbare en magische werelden, soms pijnlijk confronterend, maar altijd met gevoel voor humor.

Zeil is keuze van de criticus: ‘’Met Zeil leveren Duda Paiva Company en PLAY Productions een multidisciplinair juweeltje af’’, aldus de theaterkrant.

 

Meer informatie is te vinden op www.playproductions.org/zeil.

Datum: vrijdag 14 juni. Toegang € 15.00, aanvang 20.00 uur.
Houders van een Ooievaarspas krijgen 50% korting, alleen op vertoon van de pas aan de balie van Muzee Scheveningen.

 

vrijdag 14 juni 2019

Koop je ticket
20:00

In zee met Muzee

Koop je ticket nu

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Muzee nieuwsbrief.