Close icon

Activiteiten

Zeewierkookworkshop met The Green Chef

Eten verbindt dus laten we daarom de te tijd nemen voor onze maaltijden! Volgens Jethro van Luijk, ook wel The […]

Voormalig chefkok Jethro verzamelt wier bij het zuidelijk havenhoofd en bakt er een omelet van.

Eten verbindt dus laten we daarom de te tijd nemen voor onze maaltijden!

Volgens Jethro van Luijk, ook wel The Green Chef, maakt het huidige tempo van het leven het soms moeilijk om voldoende tijd te besteden aan onze maaltijden. 

Benieuwd naar zeewier als voeding (van de toekomst)? Doe mee met de zeewierkookworkshop, waarin we met The Green Chef een aantal gerechtjes bereiden. Zeewier is een enorm duurzame eiwitbron, ongelooflijk gezond en heeft die bijzondere umami smaak!  Samen gaan we aan de slag met vers en gedroogd zeewier. En uiteraard gaan we alles wat we klaarmaken ook proeven.

Datum: vrijdag 28 juli 2023
Tijd: 13.00 uur – 14.30 uur (met uitloop naar 15.00 uur) 


Entree:
– Kookworkshop €20
– Kookworkshop incl. museumbezoek ‘WEED’ €25
– Kookworkshop met de Ooievaarspas €10
– Kookworkshop incl. museumbezoek ‘WEED’ met Ooievaarspas €12,50

vrijdag 28 juli 2023

Koop je ticket
13:00
Locatie

Muzee Scheveningen
Neptunusstraat 90-92
2586 GT Den Haag
muzeescheveningen.nl

Organisator

Muzee Scheveningen

In zee met Muzee

Koop je ticket nu

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Muzee nieuwsbrief.