Close icon

Activiteiten

WonderDagen

In de zomervakantie zijn alle kinderen uit Den Haag welkom bij Muzee in Scheveningen voor de tweede editie van de […]

In de zomervakantie zijn alle kinderen uit Den Haag welkom bij Muzee in Scheveningen voor de tweede editie van de “WonderDagen. Drie dagen lang wordt Muzee omgetoverd tot een groot speelparadijs voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Zij genieten een dag lang van creatieve, sportieve en educatieve workshops.

De kinderen gaan zich met museumdocenten verdiepen in de onderwaterwereld van de Noordzee. Wat leeft er en wat zie je daarvan terug op het strand? Zo wordt er een schelpen cursus georganiseerd en krijgen de kinderen zeebiologie. Net zoals de eerste editie is er ook weer een muzikale workshop, skateboard workshop en een playzone!

Let op: Er zijn vanwege de corona maar beperkte hoeveelheid kaarten beschikbaar!

De WonderDagen zijn dagelijks van 9.00 uur tot 16.00 uur in Muzee aan de Neptunusstraat Vanwege de coronamaatregelen zijn ouders niet toegestaan. De kinderen worden de hele dag begeleid door professionele begeleiders. Compleet verzorgd met een gezonde snack, voldoende drinken en een gezonde lunch.

Stichting Breed Geluk organiseert deze WonderDagen samen met het Jeugdvakantieloket, Zonnige Jeugd, Gemeente Den Haag en Stadsdeel Scheveningen. Voor de workshops en activiteiten is een samenwerking gezocht met lokale ondernemers zoals evenementenbureau Beleving aan Zee, Oude Kerk Evenementen, Muzee Scheveningen en WeAreCats Art & Culture.

Met een speciale dagkaart van € 10,00 kunnen kinderen met de Ooievaarspas ook bij ons terecht . Of heb je de VakantiePas? Dan heb je korting van € 5,00 op de reguliere prijs.

maandag 23 augustus 2021

Koop je ticket
09:00

dinsdag 24 augustus 2021

Koop je ticket
09:00

woensdag 25 augustus 2021

Koop je ticket
09:00

In zee met Muzee

Koop je ticket nu

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Muzee nieuwsbrief.