Close icon

Activiteiten

Twee Zusters in de Kunst (sessie 2)

Twee Zusters in de Kunst en een Hartstochtelijke Heer Met Yvonne Keuls & Jeannette Scheffer Yvonne Keuls is door critici uitgeroepen tot “de pionier van het betere straatverhaal”. Jeannette Scheffer is de innemende zangeres van het levenslied. Ze zijn vriendinnen, antipoden, voelen zich zusters in de kunst en bewonderen elkaars […]

Alt

Twee Zusters in de Kunst en een Hartstochtelijke Heer

Met Yvonne Keuls & Jeannette Scheffer

Yvonne Keuls is door critici uitgeroepen tot “de pionier van het betere straatverhaal”. Jeannette Scheffer is de innemende zangeres van het levenslied. Ze zijn vriendinnen, antipoden, voelen zich zusters in de kunst en bewonderen elkaars werk.

Voor dit programma heeft Yvonne uit Jeannettes repertoire liedjes gekozen die haar beurtelings ontroeren en doen schateren en om diezelfde reden koos Jeannette verhalen uit Yvonnes boeken. Ze zingen en vertellen ze eigenlijk voor elkaar, maar tegelijkertijd kunt u meegenieten.

De derde in dit spel is Rik Fennis, een hartstochtelijk gitarist, die in staat is om een extra dimensie toe te voegen aan het samenspel van de vriendinnen.

Dit Haagse trio staat garant voor een heerlijke, ontspannen avond.

Deze voorstelling wordt twee keer gespeeld. De sessie om 16:00 uur is uitverkocht. Op deze pagina kunt u kaarten bestellen voor de sessie van 18:00 uur. De entreeprijs van deze voorstelling is inclusief drankje.

Foto Yvonne Keuls: Jacqueline de Haas. Foto Jeannette Scheffer: Annemieke van der Togt.

zondag 20 september 2020

Koop je ticket
18:00

In zee met Muzee

Koop je ticket nu

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Muzee nieuwsbrief.