Close icon

Activiteiten

Tour Surf Stories

Scheveningse surfhistorie-kenner Hans Groen geeft een exclusieve rondleiding langs de expositie ‘Surf Stories’ en vertelt over het ontstaan van surfen […]

Scheveningse surfhistorie-kenner Hans Groen geeft een exclusieve rondleiding langs de expositie ‘Surf Stories’ en vertelt over het ontstaan van surfen op Scheveningen. Hij deelt ook zijn eigen ervaringen. Een uniek kijkje in de Scheveningse surfgemeenschap.

Over Surf Stories
De surfcultuur op Scheveningen is onuitwisbaar aanwezig. Het hele jaar door fietsen surfers met hun board richting zee om golven te pakken. Weer of geen weer. Gaan wanneer ze staan! Waar komt deze passie vandaan? Is het een hobby, een levensstijl, een sport?

Muzee onderzoekt samen met pioniers van het eerste uur en volgende generaties de surfcultuur op Scheveningen. We richten ons hierbij – in eerste instantie- op de oorspronkelijke vorm, het golfsurfen. ‘Surf Stories’ geeft een inkijkje in het onderzoek. Luister naar de gesprekken achter de schermen en ontdek welke voorwerpen de verhalen over het surfen op Scheveningen vertellen.

Entree: gratis (wel alleen op vertoon van een geldige toegangsbewijs)
Reserveren is verplicht.

zondag 19 november 2023

Koop je ticket
11:00

zondag 10 december 2023

Koop je ticket
11:00
Locatie

Muzee Scheveningen
Neptunusstraat 90-92
2586 GT Den Haag
muzeescheveningen.nl

In zee met Muzee

Koop je ticket nu

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Muzee nieuwsbrief.