Close icon

Activiteiten

The Coffee & Music Club met Brigitte Heitzer & René van Kooten

Koffie en muziek zijn de ideale combinatie voor de zondagmorgen. Kom dit najaar vier keer op visite bij twee musicalsterren. Iedere editie brengen Brigitte Heitzer en René van Kooten nieuwe gasten mee voor steeds een ander concert. Let op: op zo 10 november is het programma gewijzigd. Brigitte Heitzer is […]

Alt

Koffie en muziek zijn de ideale combinatie voor de zondagmorgen. Kom dit najaar vier keer op visite bij twee musicalsterren. Iedere editie brengen Brigitte Heitzer en René van Kooten nieuwe gasten mee voor steeds een ander concert.

Let op: op zo 10 november is het programma gewijzigd. Brigitte Heitzer is verhinderd. LOUISE, een jong Haags talent, speelt mee in deze voorstelling die een ode brengt aan de ‘musical aan zee’.

Brigitte Heitzer ken je van Evita, Miss Saigon en The Full Monty en woont sinds enkele jaren in Den Haag. René van Kooten vertolkte rollen in Les Misérables, Aida, Beauty & the Beast, Sweeney Todd en Grease en is komend theaterseizoen dagelijks te zien in Scheveningen, in de musical Anastasia. Na het uitverkochte koffieconcert in 2018 waren Brigitte en René zo enthousiast dat ze voor de tweede editie van Club Lourdes niet één concert maar een reeks bedachten.

Brigitte & René nodigen je uit op zondagochtend 20 okt, 27 okt, 3 nov en 10 nov 2019 in Club Lourdes, pop-up theater in de Lourdeskerk. Iedere editie krijgt een ander thema, andere setlist en andere gastmusici. Zo brengen ze een sprankelende ode aan de badplaats, Scheveningen als het broadway van Nederland en het authentieke variététheater.

Ontbijt
Voorafgaand aan de voorstelling kun je genieten van een ontbijtje. Koffie of thee, verse jus, yoghurt met granola en en croissant. Dit reserveert u voor €5,- per persoon extra bij uw ticket.

*Deze voorstelling is onderdeel van Club Lourdes aan Zee
*Deuren geopend vanaf 09.30 uur

Kaarten kunnen worden besteld via de Zuiderstrandtheater website.

zondag 10 november 2019

Koop je ticket
10:15

In zee met Muzee

Koop je ticket nu

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Muzee nieuwsbrief.