Close icon

Activiteiten

Tess Merlot

“De eerste keer dat Tess Merlot Jacques Brel hoorde, sloeg de bliksem in.”  Sindsdien is de muziek niet meer gestopt: […]

“De eerste keer dat Tess Merlot Jacques Brel hoorde, sloeg de bliksem in.” 

Sindsdien is de muziek niet meer gestopt: ze vormde de band Tess et les Moutons en honderden shows later draait elk optreden nog steeds om de essentie: de menselijke ziel naar de oppervlakte trekken zoals alleen het Franse levenslied dat kan. Met originals van Brel, Piaf en Aznavour en eigen werk.

Sinds haar debuutalbum Laissez-moi in 2021, is Tess Merlot dé chansonnière van de Lage Landen. Daarnaast maakt ze podcasts en radioprogramma’s over Franstalige muziek en wordt ze regelmatig op nationale tv en radio gevraagd om haar liefde voor het chanson te delen. Het jaar 2023 bracht haar over de grens, waardoor ze zowel in Frankrijk, Duitsland en België een nieuw publiek vond als de fameuze Ellington Jazz Club in Perth, Australië uitverkocht. Eind november 2023 stond ze met het Residentie Orkest in een uitverkocht PAARD in Den Haag en in maart 2024 verscheen haar tweede album Chante la vie. 

Op 24 mei zal Tess Merlot in Muzee optreden in een trioformatie, wat een unieke kans biedt om de rijke emoties van het Franse chanson van dichtbij te ervaren. Hoewel de setting knus en persoonlijk is, zal de avond ongetwijfeld uitmonden in euforisch meezingen. We nodigen je uit om de muziek samen met ons te beleven.

Datum: vrijdag 24 mei 2024
Aanvang: 20.00 uur
Eindtijd: 22.00 uur
Entree: €20 inclusief pauzedrankje

vrijdag 24 mei 2024

Koop je ticket
20:00
Locatie

Muzee Scheveningen
Neptunusstraat 90-92
2586 GT Den Haag
muzeescheveningen.nl

In zee met Muzee

Koop je ticket nu

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Muzee nieuwsbrief.