Close icon

Activiteiten

Starfish

Met hun zonnige mix van ska, punk en reggae voelt het direct alsof je op het strand bent beland. ⁠Deze […]

Met hun zonnige mix van ska, punk en reggae voelt het direct alsof je op het strand bent beland. ⁠Deze heren van Starfish ademen de zee- en het zomerse strandleven en maken er een gezellig feestje. Na een inspirerende tijd in Centraal-Amerika begint zanger/gitarist Mats Admiraal de band met bassist Peter Schillemans, drummer Elmar Lambers en Thomas Wobben op gitaar en toetsen. Beïnvloed door the Long Strandscene met bands als Sublime en Slightly Stoopid, ska-punk legendes als Reel Big Fish, Less Than Jake en Jaya the Cat en wereldberoemde artiesten als Bob Marley, Red Hot Chili Peppers en Arctic Monkeys, maakte Starfish al snel naam met hun energieke liveshow en won Nederlandse prijzen als de IJmond Popprijs, Sencityprijs en MixtreamFestivalcontest.

In mei 2016 verscheen hun debuut-EP ‘Brand New Day’ op de Duitse Ring of Fire Records, inclusief de single ‘No Rasta’ met momenteel meer dan 330.000 beluisterde nummers op Spotify. Gevolgd door hun tweede EP ‘Sonic Fire’ in 2017 met de singles ‘Another View’ & ‘Dangerzone’ met een score van 65.000 streams. In 2018 hoefden we niet lang te wachten voor nieuwe muziek. De donkere single ‘Waves Don’t Die’ die het licht zag in maart werd uitgebracht samen met een filmisch videoclip. Kort daarna maakten de heren hun naam als zomerband waar met hun dancehall-indierock-mix ‘When We’re in the Club’, samen met een releaseparty die is opgenomen voor hun videoclip.

Na twee EP’s en veel singles uitgebracht op zowel het Duitse label als hun eigen label Sunny VibesRecords, trekt Starfish zich terug in zijn winterslaapruimte: de Studio, voor veel nieuwe Sunny Vibes in 2019.

“Starting the day with some Sonic Fire” – ‘SonicFire ‘

Foto: Alex Metzelaar

zaterdag 30 oktober 2021

Koop je ticket
20:00
Locatie

Muzee Scheveningen
Neptunusstraat 90-92
2586 GT Den Haag
muzeescheveningen.nl

Organisator

Muzee Scheveningen

In zee met Muzee

Koop je ticket nu

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Muzee nieuwsbrief.