Close icon

Activiteiten

Scheveningen Light Walk

Op zaterdag 9 december 2023 is het weer zover: duizenden enthousiaste wandelaars zullen hun wandelschoenen aantrekken en deelnemen aan het […]

Op zaterdag 9 december 2023 is het weer zover: duizenden enthousiaste wandelaars zullen hun wandelschoenen aantrekken en deelnemen aan het grootste lichtfeest van Scheveningen!

Muzee Scheveningen staat op de route van de speciale familiewandeling en is dit jaar een stempelpunt. Vóór de deur kun je gratis koffie ophalen en in het museum wordt gezorgd voor een muzikale omlijsting door singer-songwriter Teddy Macrander, onder andere bekend van Art Rocks. Teddy is een geboren en getogen Scheveningse en is met haar heldere stem en eigenzinnige folksongs een opvallende artiest in Den Haag.

Voor gezinnen is er dit jaar een speciale Familiewandeling (7,5 km). Deze wandeling heeft een vroege starttijd tussen 17.00 en 18.00 uur. Zo hebben alle gezinnen voldoende tijd om de route van 7,5 km af te leggen. Daarnaast zal er op de route voldoende entertainment en animatie te vinden zijn, waarbij de kinderen ook een grote rol spelen. 

 Voor meer informatie over de inschrijving: www.scheveningenlightwalk.nl/inschrijven

zaterdag 9 december 2023

Koop je ticket
17:00

In zee met Muzee

Koop je ticket nu

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Muzee nieuwsbrief.