Close icon

Activiteiten

ROOS

Met een grote grijns en een goede dosis energie weet ROOS je te verleiden. Met thema’s als liefde, samenhorigheid, gelijkheid en feminisme doen deze vlijmscherpe Nederlandse teksten je ogen openen. ROOS maakt Nederfunk. Een mix van de grooves van Michael Jackson, de sounds van Jamiroquai, de knipoogjes van Vulfpeck, de […]

Alt

Met een grote grijns en een goede dosis energie weet ROOS je te verleiden. Met thema’s als liefde, samenhorigheid, gelijkheid en feminisme doen deze vlijmscherpe Nederlandse teksten je ogen openen.

ROOS maakt Nederfunk. Een mix van de grooves van Michael Jackson, de sounds van Jamiroquai, de knipoogjes van Vulfpeck, de catchy melodieën van Nielson en een heleboel eigenzinnigheid. Onder het mom “niet lullen, maar dansen” zorgt ROOS met haar band voor funky gitaren, schreeuwende toetsen, sexy baslijnen, strakke drums en natuurlijk de nodige gekkigheid. Want hè, ze komen tenslotte wel uit Den Haag.

ROOS knalt 2020 af, ondersteunt door het Management en A&R van King Play Music, boeker Hill Bookings en onder het nieuwe label &Freakish, met een liveshow op RADIO 5, twee showcases op Altersonic tijdens Eurosonic/Noorderslag en een nieuwe single.

Bereid je voor op een energieke optreden van ROOS en haar band en markeer zondag 16 augustus alvast in je agenda!

Voorprogramma met lokaal talent: Roos
In het voorprogramma van ROOS staat onze getalenteerde (kleine) Roos. Ze volgt zangles bij de Music Acedemy Scheveningen en gaat naar de tweede klas van Sorghvliet. Roos zingt graag covers en begeleidt zichzelf op de piano of ukelele.

Tickets
Standaard €10,-
Ooievaarspas €5,- | Laat bij aankomst je Ooievaarspas zien aan onze kassamedewerker.

* Dit programma is als onderdeel van het ZomerZout Festival.

 

zondag 16 augustus 2020

Koop je ticket
16:00

In zee met Muzee

Koop je ticket nu

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Muzee nieuwsbrief.