Close icon

Activiteiten

Querencia

Soms brengt het leven een groep mensen bijeen die elkaar misschien anders nooit ontmoet hadden. Onze klassiek geschoolde jazzdrummer en […]

Soms brengt het leven een groep mensen bijeen die elkaar misschien anders nooit ontmoet hadden. Onze klassiek geschoolde jazzdrummer en -bassist delen een verlangen naar het maken van muziek die dichtbij de ziel ligt met een autodidactische gitaarspeler/vocalist en een schrijfster die is begonnen te zingen. Omdat ze vanuit verschillende hoeken muziek benaderen, halen de muzikanten van Querencia het beste uit elkaar en realiseren een sound die onbenoemd blijft. De verschillende muziekstijlen maken samen een onverwacht frisse, dansbare en tropische mix waarin de tekst minstens net zo diep gaat als de bass line en de boodschap net zo belangrijk is als de muziek.

Het woord ‘Querencia’ is afgeleid van ‘querer’ dat zowel liefhebben als verlangen betekent. Het geeft het verlangen weer naar die plek waar je je het meest thuisvoelt; waar je thuis bent en je je welkom voelt. Waar jij je kracht vandaan haalt. Het is de absolute basis van ons leven.

De roots van Querencia liggen in Turkije, Indonesië, Spanje, Costa Rica en Nederland.

Het zijn juist de daaruit voortkomende verschillen die de band verbinden, inspireren en zorgen voor de uiteindelijke basis. Vanuit daar maakt Querencia muziek; geïnspireerd op meerdere genres, muziekstromingen en filosofieën reflecteert Querencia op vriendschap, de wereld en op het pure zijn, waar of wat dat dan ook mag zijn.

Vocals: Ellis van de Bosch
Guitar & vocals: Dilan Tekin
Bass: Jurriaan de Kok
Drums: Django

Inloop: 19.30 uur
Aanvang: 20.00 uur
Borrel: 21.00 uur

Entree: €11.5

zaterdag 28 mei 2022

Koop je ticket
20:00
Locatie

Muzee Scheveningen
Neptunusstraat 90-92
2586 GT Den Haag
muzeescheveningen.nl

Organisator

Muzee Scheveningen

In zee met Muzee

Koop je ticket nu

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Muzee nieuwsbrief.