Close icon

Activiteiten

Première: Twee zusters in de kunst

Twee Zusters in de Kunst en een Hartstochtelijke Heer Met Yvonne Keuls & Jeannette Scheffer Yvonne Keuls is door critici  uitgeroepen tot “de pionier van het betere straatverhaal”. Jeannette Scheffer is de innemende zangeres van het levenslied. Ze zijn vriendinnen, antipoden, voelen zich zusters in de kunst en bewonderen elkaars […]

Alt

Twee Zusters in de Kunst en een Hartstochtelijke Heer

Met Yvonne Keuls & Jeannette Scheffer

Yvonne Keuls is door critici  uitgeroepen tot “de pionier van het betere straatverhaal”. Jeannette Scheffer is de innemende zangeres van het levenslied. Ze zijn vriendinnen, antipoden, voelen zich zusters in de kunst en bewonderen elkaars werk.

Voor dit programma heeft Yvonne uit Jeannettes repertoire liedjes gekozen die haar beurtelings ontroeren en doen schateren en om diezelfde reden koos Jeannette verhalen uit Yvonnes boeken. Ze zingen en vertellen ze eigenlijk voor elkaar, maar tegelijkertijd kunt u meegenieten.

De derde in dit spel is Rik Fennis, een hartstochtelijk gitarist, die  in staat is om een extra dimensie toe te voegen aan het samenspel van de vriendinnen.

Dit Haagse trio staat garant voor een heerlijke, ontspannen avond.

Foto Yvonne Keuls: Jacqueline de Haas. Foto Jeannette Scheffer: Annemieke van der Togt.

zaterdag 18 januari 2020

Koop je ticket
20:00

In zee met Muzee

Koop je ticket nu

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Muzee nieuwsbrief.