Close icon

Activiteiten

Popronde met Muylike en Cavolo Nero

Popronde is een landelijk reizend festival dat plaatsvindt in een 40-tal steden door het hele land. In elke stad treden […]

Popronde is een landelijk reizend festival dat plaatsvindt in een 40-tal steden door het hele land. In elke stad treden op één avond circa 35 opkomende Nederlandse bands en artiesten op bij een twintigtal podia. De deelnemende podia zijn cafés, galeries, theatertjes, platenzaken, kerken en clubs in het centrum van een stad. Eén avond in het jaar zijn zij de etalage voor de nieuwe generatie popmuzikanten. 

Op zaterdag 19 november komt de Popronde naar Muzee Scheveningen. De bands Muylike (indie/pop) en Cavolo Nero (Groove / Psychedelic) zullen optreden in de Scheveningenzaal. Lees hieronder meer over de bijzondere artiesten:

Muylike
Muylike is het project van de Utrechtse songwriter & producer Stijn Post. Vanuit zijn studio ontstaan zonnige, opgewekte indie-popliedjes aangesterkt door energieke koortjes en melodieuze gitaarlijnen. In aanloop naar zijn debuut album ‘The Wait Is Over’ wordt het nieuwe materiaal met 5-koppige live-band ter gehore gebracht met een gloednieuwe live-show.

Cavolo Nero
Cavolo Nero is, naast het ingrediënt van allerlei Toscaanse specialiteiten, een zeskoppige band. Het gloednieuwe project is ontstaan uit liefde voor afrobeat en groove-georiënteerde muziek. Met inspiraties als Nu Genea, Khruangbin en Jungle By Night spelen zij psychedelische grooves gecombineerd met indie en disco elementen.

Tussendoor kun je genieten van hapjes en drankjes vanuit Visserscafé de Halve Vleet.

Entree:
gratis (let op: reserveren is verplicht!)

Programma 
19:15 uur – Inloop
19:45 uur – Muylike
21:15 uur – Cavolo Nero

 

zaterdag 19 november 2022

Koop je ticket
19:15

In zee met Muzee

Koop je ticket nu

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Muzee nieuwsbrief.