Close icon

Activiteiten

Popronde met Baghi, Diogo en Thyrza (geannuleerd)

* Let op: dit event is wegens coronamaatregelen geannuleerd! Popronde is een landelijk reizend festival dat elk najaar in de […]

* Let op: dit event is wegens coronamaatregelen geannuleerd!

Popronde is een landelijk reizend festival dat elk najaar in de periode van september tot en met november plaatsvindt in een 40-tal steden door het hele land. In elke stad treden op één avond circa 35 opkomende Nederlandse bands en artiesten op bij een twintigtal podia. De deelnemende podia zijn cafes, galeries, theatertjes, platenzaken, kerken en clubs in het centrum van een stad. Eén avond in het jaar zijn zij de etalage voor de nieuwe generatie popmuzikanten en is het centrum het festivalterrein.

Op 20 november komt de Popronde naar Muzee Scheveningen. Ontdek hieronder de line-up en reserveer je ticket op tijd!

18:00 – 18:45 uur  Bahghi
19:30 – 20:15 uur Diogo Carrico: Diogo Carriço (2021) | Popronde
21:00 – 21:45 uur Thyrza: THYRZA (2021) | Popronde

Over Baghi 
Bahghi heeft een missie: Innerlijke rust brengen. In haar nummers reflecteert, emotioneert en motiveert ze. Met haar engelen stem kalmeert ze en tovert ze een glimlach op je gezicht. Soulvolle muziek voor de ziel.

Over Diogo Carrico 
Adventuring on a minimalist piano, Diogo Carriço infuses drifting harmonies and undulating melodies with electronic experimentalism. You are taken into immersion in dreamy soundscapes, carved with his hand’s gestures in the air. An experience between the real, the virtual and the imaginary.

Over Thyrza 
Eerlijke teksten, verhalende muziek en een stem met een onmiskenbaar eigen geluid. THYRZA is een Rotterdamse zangeres en liedjesschrijver waar je wel naar luisteren moet. Haar debuut EP ‘(on)breekbaar leven’ gaat over het niet willen omarmen van je eigen kwetsbaarheid. Over onbreekbaar willen zijn in een wereld die aan alle kanten aan je trekt.

Entree: €5,-
Inloop: 17.30 uur
Aanvangstijd: 18.00 uur

Locatie

Muzee Scheveningen
Neptunusstraat 90-92
2586 GT Den Haag
muzeescheveningen.nl

In zee met Muzee

Koop je ticket nu

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Muzee nieuwsbrief.