Close icon

Activiteiten

Popronde met Baghgi, Diogo en Thyrza

Popronde is een landelijk reizend festival dat plaatsvindt in een 40-tal steden door het hele land. In elke stad treden […]

Popronde is een landelijk reizend festival dat plaatsvindt in een 40-tal steden door het hele land. In elke stad treden op één avond circa 35 opkomende Nederlandse bands en artiesten op bij een twintigtal podia. De deelnemende podia zijn cafes, galeries, theatertjes, platenzaken, kerken en clubs in het centrum van een stad. Eén avond in het jaar zijn zij de etalage voor de nieuwe generatie popmuzikanten en is het centrum het festivalterrein.

Op zaterdag 9 april komt de Popronde naar Muzee Scheveningen. Oorspronkelijk zou dit event plaatsvinden op 20 november 2021, maar vanwege de coronamaatregelen moest dit uitgesteld worden. Baghgi, Diogo Carriço en THYRZA zullen optreden in de Scheveningenzaal. Lees hieronder meer over de bijzondere artiesten: 
 
18:00 – 18:45 uur Bahghi
Bahghi heeft een missie: Innerlijke rust brengen. In haar nummers reflecteert, emotioneert en motiveert ze. Met haar engelenstem kalmeert ze en tovert ze een glimlach op je gezicht. Soulvolle muziek voor de ziel. 
 
19:30 – 20:15 uur Diogo Carriço
Ervaar het minimalistische pianospel van Diogo gecombineerd met drijvende harmonieën en golvende melodieën, een elektronisch experiment met dromerige soundscapes. 
 
21:00 – 21:45 uur THYRZA  
Eerlijke teksten, verhalende muziek en een stem met een onmiskenbaar eigen geluid. THYRZA is een Rotterdamse zangeres en liedjesschrijver waar je wel naar luisteren moet. Haar debuut EP ‘(on)breekbaar leven’ gaat over het niet willen omarmen van je eigen kwetsbaarheid. Over onbreekbaar willen zijn in een wereld die aan alle kanten aan je trekt. 

Entree (Passe-partout): €5,-
Inloop: 17.30 uur
Aanvangstijd: 18.00 uur

 

zaterdag 9 april 2022

Koop je ticket
18:00
Locatie

Muzee Scheveningen
Neptunusstraat 90-92
2586 GT Den Haag
muzeescheveningen.nl

In zee met Muzee

Koop je ticket nu

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Muzee nieuwsbrief.