Close icon

Activiteiten

Open Mic Podium: ‘Doe Gewoon Je Ding’

Tijdens de Haagse Vrijheidsweken treed Doe Gewoon Je Ding op bij Muzee Scheveningen. Doe Gewoon Je Ding is onderdeel van […]

Tijdens de Haagse Vrijheidsweken treed Doe Gewoon Je Ding op bij Muzee Scheveningen. Doe Gewoon Je Ding is onderdeel van ‘Ik Spreek’, waarin woordkunstenaars de kans krijgen om hun talent aan het publiek te presenteren. Denk hierbij aan zang, spoken word, gedichten en rap. Hiermee wil Ik Spreek talenten de kans geven om podiumervaring op te bouwen, maar ook om hun nieuwe stukken te presenteren. Doe Gewoon Je Ding is een terugkerend evenement binnen Ik Spreek en de eerste editie zal op 30 april in samenwerking met Muzee Scheveningen plaatsvinden.

Wil jij je talenten laten zien bij Doe Gewoon Je Ding? Leuk! Meld je dan nu aan. Aanmelden kan tot vrijdag 14 april, of zolang er nog plek is. Wacht dus niet te lang. 

Tijdens deze eerste editie van Doe Gewoon Je Ding is er een speciale optreden van Senny. Senny, bekend van The Voice Belgique, is een zangeres van Congolese komaf. Zij is al vanaf een jonge leeftijd bezig is met zingen en schrijven van haar eigen liedjes.

Tijd: 16:00 – 18:30
Muziekgenre: Poetry, rap
Doelgroep: 8 – 88 jaar
Genre: Poetry, rap en muziek
Entree: gratis

zondag 30 april 2023

Koop je ticket
Locatie

Muzee Scheveningen
Neptunusstraat 90-92
2586 GT Den Haag
muzeescheveningen.nl

In zee met Muzee

Koop je ticket nu

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Muzee nieuwsbrief.