Close icon

Activiteiten

Open Mic Podium: ‘Doe Gewoon Je Ding’

De Haagse Vrijheidsweken zijn een jaarlijks terugkerend evenement in Den Haag ter ere van de bevrijding van Nederland tijdens de […]

De Haagse Vrijheidsweken zijn een jaarlijks terugkerend evenement in Den Haag ter ere van de bevrijding van Nederland tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het evenement vindt plaats in de maand april en bestaat uit verschillende activiteiten, waaronder concerten, tentoonstellingen en lezingen, die allemaal in het teken staan van vrijheid en democratie. Een van de activiteiten tijdens de Haagse Vrijheidsweken is het open mic podium ‘Doe Gewoon Je Ding’ bij Muzee Scheveningen, waar woordkunstenaars de kans krijgen om hun talent aan het publiek te presenteren. Dit evenement is onderdeel van ‘Ik Spreek’, een initiatief dat talenten de kans wil geven om podiumervaring op te bouwen en hun nieuwe stukken te presenteren. De eerste editie van ‘Doe Gewoon Je Ding’ zal plaatsvinden op 30 april 2023 bij en in samenwerking met Muzee Scheveningen.

Tijdens deze eerste editie van Doe Gewoon Je Ding is er een speciale optreden van Senny. Senny, bekend van The Voice Belgique, is een zangeres van Congolese komaf. Zij is al vanaf een jonge leeftijd bezig is met zingen en schrijven van haar eigen liedjes.

Tijd: 16:00 – 18:30
Muziekgenre: Poetry, rap
Doelgroep: 8 – 88 jaar
Genre: Poetry, rap en muziek
Entree: gratis

zondag 30 april 2023

Koop je ticket
16:00
Locatie

Muzee Scheveningen
Neptunusstraat 90-92
2586 GT Den Haag
muzeescheveningen.nl

In zee met Muzee

Koop je ticket nu

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Muzee nieuwsbrief.