Close icon

Activiteiten

Muzee wintermarkt

Op zaterdag 16 december is er Wintermarkt in Muzee met Scheveningse souvenirs en artikelen van Scheveningse kunstenaars. Ook is er […]

Op zaterdag 16 december is er Wintermarkt in Muzee met Scheveningse souvenirs en artikelen van Scheveningse kunstenaars. Ook is er doorlopend gratis soep van De Participatiekeuken en heel de middag kan je samen met het gezin jouw eigen winterse Scheveningendorp maken. We sluiten deze middag af met een kerst sing-a-long onder leiding van Monique Harteveld. Kortom, een middag voor gezellig samen zijn tijdens de donkere dagen.  

PROGRAMMA 

  • 12.00 uur: opening door Kindertheaterkoor De Zeesterren.
  • Doorlopend vanaf 12.00 t/m 17.00 uur:
    – Wintermarkt met Scheveningse souvenirs en kunstenaars.
    – Gratis workshop Winterdorp – maak jouw eigen winterse Scheveningen dorp.
    -Gratis soep (op=op) van De Participatiekeuken.  
  • 16.30 uur: Kerst sing-a-long onder leiding van Monique Harteveld Monique Harteveld geeft o.a. geeft leiding aan De Zeesterren, schrijft kinderliedjes en componeert al jaren voor diverse koren. Een echte aanjager op Scheveningen, zing ook mee met bekende kerstliedjes?

Datum: Zaterdag 16 december
Tijd: 12.00 – 17.00 uur
Ticketprijs: 2,50 p.p. 
€1,25 p.p. met Ooievaarspas.

Het jaarlijkse Kerstland, vanouds georganiseerd door de Vrienden van Muzee, heeft te maken met een aantal tijdelijke drempels.
Er is nog steeds onduidelijkheid over de verduurzamingsactiviteiten van de gemeente. Als gevolg hiervan bestond er te lang onzekerheid over de beschikbare binnen- en buitenruimte. Voor het festijn dat Kerstland heet, is die ruimte een absolute voorwaarde. Met pijn in het hart moesten de Vrienden daarom besluiten in 2023 geen Kerstland te organiseren. Kerstland 2024 staat wel in de planning.

 

zaterdag 16 december 2023

Koop je ticket
12:00

In zee met Muzee

Koop je ticket nu

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Muzee nieuwsbrief.