Close icon

Activiteiten

MUZEE goes Woman Only (filmavond door Eva Wiewel)

MUZEE gaat iets speciaals doen: een filmavond door vrouwen, voor vrouwen. In de eerste editie van ‘Woman Only’ nodigen wij Eva […]

MUZEE gaat iets speciaals doen: een filmavond door vrouwen, voor vrouwen. In de eerste editie van ‘Woman Only’ nodigen wij Eva Wiewel (Sol Sup Club) uit om de avond in te vullen.

Het verhaal
Documentairemaakster Juul Hesselberth, local, surf liefhebster en bovenal vrouw, volgt in haar documentaire “Just Go Fucking Surfing” een viertal (voormalig) pro-surfers in de voornamelijk door mannen gedomineerde surfsport. Juul reisde hiervoor af naar Australië. Juul: “In Nederland speelt dit naar mijn gevoel toch een stuk minder maar in andere landen wordt je als vrouw vaak niet erkend als mede-surfer”. Hoog tijd dus om dit in kaart én in beeld te brengen.

Just Go Fucking Surfing draaide al eerder in het randprogramma van het Internationaal Film Festival Rotterdam en nu is het tijd om dé surfspot van Nederland, Scheveningen, te laten zien dat er in de professionele surfsport nog veel te winnen valt voor en door vrouwen.

Kom op zaterdag 10 oktober samen met je beste vriendinnen naar MUZEE goes Woman Only. Je kunt kiezen voor vertoning 1 (19:00 tot 20:00 uur) of vertoning 2 (21:00 tot 22:00 uur).

MUZEE goes Woman Only is een initiatief van buurtbewoner Eva Wiewel. Heb jij ook een leuk idee voor Muzee? Laat het ons weten door een mail te sturen naar [email protected] 

Tickets
€5,- per persoon (inclusief 1 drankje)
Vertoning 1
19.00-20.00 uur
Vertoning 2

21.00-22.00 uur

zaterdag 10 oktober 2020

Koop je ticket
21:00
Locatie

Muzee Scheveningen
Neptunusstraat 90-92
2586 GT Den Haag
muzeescheveningen.nl

Organisator

Muzee Scheveningen

In zee met Muzee

Koop je ticket nu

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Muzee nieuwsbrief.