Close icon

Activiteiten

Michael Varekamp in Muzee

Op zondagmiddag neemt Michael Varekamp op geheel eigen wijze het publiek mee op een tocht door de geschiedenis van de jazz.

In het nieuwe theaterseizoen is Michael Varekamp maandelijks te gast in Muzee met zijn jazzserie! Op zondagmiddag neemt hij op geheel eigen wijze het publiek mee op een tocht door de geschiedenis van de jazz. Hij wordt hierin bijgestaan door de top van de Nederlandse jazz. Een bonte verzameling rasmusici die hun sporen ruimschoots verdiend hebben in binnen en buitenland. De concerten worden gelardeerd met anekdotes en filmpjes over de helden uit de jazz scene.

Inloop: 15:00 uur
Aanvang: 15:30 uur
Entree: € 17,50(incl. 1 drank)

Data en thema: 

  • 17 april 2022 / Swingin’ New Orleans with The Legends
    The Legends o.l.v. Michael Varekamp & toetsenist Wiboud Burkens toveren de zaal dit keer om tot een eenvoudige maar zwoele nachtclub. Net als destijds de boerenschuren in het diepe zuiden van de VS, die na zonsondergang veranderden in ware danspaleizen. Het authentieke bluesy stemgeluid en de meesterlijke band brengen een sfeervolle traditie tot leven waarin vreugde en melancholie onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.  Met onder andere Harry Emmery, Yoran Aarssen & Michael Varekamp.

    ‘The Legends nemen je mee door de historie van jazz en blues en laten je op een bijzondere, intieme manier genieten van al dat moois.’ – ★★★★ Theaterparadijs

  • 22 mei 2022 / Lady Sings The Blues
    Machteld Cambridge groeide op in de kerk en is gezegend met een meeslepend stemgeluid dat je meeneemt in het bluesgevoel en je terugbrengt naar de glorietijd van de jazz waarin diva’s als Ella Fitzgerald en Billie Holiday furore maakten. Machteld Cambridge en trompettist/zanger Michael Varekamp reisden eerder naar samen naar Israel en Wit  Rusland met hun programma’s. Met onder andere Machteld Cambridge, Harry Kanters & Michael Varekamp.

    ‘De geweldige muziek swingt en happy & sad blues wisselen elkaar af in fraaie bewerkingen’ – ★★★★ Telegraaf

www.michaelvarekamp.nl

Beeld: Arnaud Roelofsz

zondag 17 april 2022

Koop je ticket
15:30

zondag 22 mei 2022

Koop je ticket
Locatie

Muzee Scheveningen
Neptunusstraat 90-92
2586 GT Den Haag
muzeescheveningen.nl

Organisator

Muzee Scheveningen

In zee met Muzee

Koop je ticket nu

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Muzee nieuwsbrief.