Close icon

Activiteiten

Michael Varekamp – Ella & Louis!

JAZZ & STORIES! Feestelijke afsluiting met Machteld Cambridge TRIBUTE TO ELLA & LOUIS Ergens in de jaren vijftig wordt er […]

JAZZ & STORIES!
Feestelijke afsluiting met Machteld Cambridge
TRIBUTE TO ELLA & LOUIS

Ergens in de jaren vijftig wordt er geschiedenis geschreven door twee van de grootste iconen uit de jazz. Ella Fitzgerald en Louis Armstrong. Ze gaan samen met het Oscar Peterson trio de studio in en komen eruit met puur goud. De legendarische sessies Ella & Louis zijn een feit en behoren tot op de dag van vandaag tot de klassiekers uit de jazz.

Zangeres Machteld Cambridge en trompettist/zanger Michael Varekamp tourdeN eerder al samen over de wereld met dit programma. Recentelijk nog waren zij te gast in Wit Rusland. Ze nemen het publiek mee op een reis door de swingende nostalgie van het American Songbook. Romantische songs als Cheek to Cheek en Sophisticated lady  zullen dan ook niet ontbreken.

Michael Varekamp maakt in de jaren negentig o.a. deel uit van de Dutch Swing College Band en speelt o.a. met Louis van Dijk, Scott Hamilton en Kenny Ball. Hij wordt tot ver in het buitenland gelauwerd. Zo treedt hij op in Jazz at Lincoln Center New York, ontvangt in Japan de Kobe Award en werkte hij met o.a. Branford Marsalis.

‘Het nieuwe geluid van Louis Armstrong!’ –NRC

Bezetting

Michael Varekamp – Trompet & Vocals

Machteld Cambridge – Vocals

Harry Kanters – Piano

Harry Emmery – Contrabas

Erik Kooger – Drums

 

Michael Varekamp en Machteld Cambridge

zondag 5 mei 2019

Koop je ticket
15:30
Locatie

Muzee Scheveningen
Neptunusstraat 90-92
2586 GT Den Haag
muzeescheveningen.nl

Organisator

Muzee Scheveningen

In zee met Muzee

Koop je ticket nu

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Muzee nieuwsbrief.