Close icon

Activiteiten

Le Voyage de la Musique

Een avond met prachtige Franse chansons, verzorgd door Hummingbird Music, met Tess et les Moutons & Babette Zwinkels (voorprogramma). *** Deze voorstelling wordt verzet naar zondag 5 juli 2020. Meer informatie over tijden en bezetting volgt. *** Tess et les Moutons zijn geïnspireerd door de onverstaanbare eerste vakantieliefdes aan de Côte d’Azur. Door het […]

Alt

Een avond met prachtige Franse chansons, verzorgd door Hummingbird Music, met Tess et les Moutons & Babette Zwinkels (voorprogramma).

*** Deze voorstelling wordt verzet naar zondag 5 juli 2020. Meer informatie over tijden en bezetting volgt. ***

Tess et les Moutons zijn geïnspireerd door de onverstaanbare eerste vakantieliefdes aan de Côte d’Azur. Door het oorverdovende geraas en gedonder van de Parijse metro. Door de zwoele smaak van Merlot en de geur van crêpes Nutella. Door Bouquinistes langs de Seine en de nostalgische klanken van een accordeonist op Pont Neuf. Door de naïviteit van Amélie Poulain. Maar vooral door de passie en de overgave waarmee grootheden als Piaf, Brel en nu ook Stromae de wereld kennis lieten maken met Franstalige muziek.

Beïnvloed door de grote chansonartiesten van de afgelopen acht decennia, halen Tess en haar Moutons op bezielde wijze een klein stukje ‘Vie Parisienne’ naar Nederland.

Foto: Wouter Vellekoop

zondag 5 juli 2020

Koop je ticket
16:00

In zee met Muzee

Koop je ticket nu

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Muzee nieuwsbrief.