Close icon

Activiteiten

Kunstroute van KopS

Overzichtstentoonstelling* In Muzee Scheveningen is van 13 tot en met 24 september een overzichtstentoonstelling te zien met werk van de […]

Overzichtstentoonstelling*
In Muzee Scheveningen is van 13 tot en met 24 september een overzichtstentoonstelling te zien met werk van de deelnemende kunstenaars. De tentoonstelling geeft een kleine voorproefje op de collectie en kunstenaars die ook te zien zijn tijdens de Kunstroute.

Kunstroute van KopS
Op zaterdag 23 en zondag 24 september 2023 zullen 37 kunstenaars van KopS (Kunst op Scheveningen) tijdens de KopS-Kunstroute hun huizen en ateliers openstellen voor het publiek. De Kunstroute biedt de bezoekers een laagdrempelig kijkje in de keuken, een buitenkans van dichtbij kennis te maken met de kunstenaar en meer te horen over het ontstaan van de kunstwerken.

Het werk van de deelnemende kunstenaars op verschillende plekken in Scheveningen te bewonderen. De te bezoeken adressen zijn te herkennen aan de vrolijke borden met het KopS-logo. De kunstenaars staan te popelen het publiek thuis of in hun atelier te ontvangen en hun werk te presenteren. Alles bij elkaar is er een grote verscheidenheid aan creatieve uitingen te zien: van schilderijen tot sculpturen in brons, van fotografie tot beelden in keramiek en van mixed media tot sieraden. De locaties zijn beide dagen open van 12.00 tot 17.00 uur.

Mocht je meer willen weten over de kunstroute, plattegrond en informatie over kunstenaars? Ga dan naar www.kunstopscheveningen.nl.

* Voor toegang voor het overzichtstentoonstelling koop je een museumticket.

zaterdag 23 september 2023

Koop je ticket
11:00

zondag 24 september 2023

Koop je ticket
11:00
Locatie

Muzee Scheveningen
Neptunusstraat 90-92
2586 GT Den Haag
muzeescheveningen.nl

In zee met Muzee

Koop je ticket nu

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de Muzee nieuwsbrief.